21 juni 2018, door Maartje

Little Hedonist

21 juni 2018, door Maartje

Little Hedonist

Van alle knappe kleertjes die er zijn houden we het allermeest van de no-nonsense merken die met liefde voor flora en fauna zijn gemaakt. Vinden we belangrijk en bovendien zijn het vaak zowel de meest smaakvolle áls de meest comfi kleertjes voor onze mini's. Zoals het Nederlandse maar o zo internationale Little Hedonist. Voor kleine levensgenieters. Sowieso de beste titel ever.

Vinden we een merk leuk/ fijn/ lekker en goog looking, dan scrollen we tegenwoordig negen van de tien keer eerst naar de instagrampagina van het label – that’s how the coockie crumbles anno 2018. Daar lees je meestal in maximaal 150 ‘tekens’ (want meer ruimte geeft IG je niet) waar het merk om draait. In het geval van Little Hedonist: Unisex slowfasion for kids. Organic, no-nonsense couture basics. The softest fabric, the best fit.

Kijk.

Niks anders dan precies dat willen we. Little Hedonist voegt daad bij woord overigens. Sowieso zijn de kleertjes plaatjes (kijk maar naar diezelfde instagramfeed) maar een en ander wordt ook nog eens met liefde gemaakt in een kleinschalig fabriekje in Portugal zodat de eigenaren constant een vinger aan de pols kunnen houden.

As we speak zijn de stijlvolle doch cute en kiddy style zomeroutfits in de sale, zoals de kleertjes op de foto hiernaast (dat tuinpakje!) maar we kregen prompt ook alweer het moois voor het najaar in onze inbox.

Hebben we – verdorie – prompt alweer zin in de winter nog voor de zomer goed en wel van start is. Hoewel… De collectie is smullen en, om dat slow fastion nog maar even te onderstrepen: de Little Hedonist collecties zijn er voor het hele jaar rond. Voor iedere tijdszone, waar dan ook en zowel regen als zonneschijn. Mooi. En as usual is alles unisex (wat we als jongetjesmoeder met een voorkeur voor roze, en meisjesmoeder met een hekel aan roze ernstig toejuichen) en organic. Skinny leggings (o de babykontjes), baggy broekjes met een laag kruis, strakke long sleeves en comfy sweaters. Afijn. Hebben.

Little Hedonist