6 november 2017, door Maartje

Louise Misha

6 november 2017, door Maartje

Louise Misha

Meiden-moeders opgelet! Oke, moeders van jongetjes-baby's ook. En voor alle gender-neutraal-strijders: gewoon 'opgelet'. Afijn, you get the point of gaat de point zometeen wel getten: onderwerp van gesprek is namelijk het Franse label Louise Misha, gerund door twee long time vriendinnen dat niet alleen kleding voor je mini me maakt, voor ook voor jezelf. Duo-dressing gone right.

Barts-Boekje Junior - Louise Misha

De twee vriendinnen bedachten hun label tijdens een trip naar India (kijk, daarom moet je gewoon zoveel mogelijk de hort op. Inspiratie mensen, inspiratie) en niet veel later was Louise Misha geboren. Bohemian moest het worden, nostalgisch ook en zacht voor iedere huid, zowel de jonge als de iets oudere.

Alle kleding van Louise Misha (vernoemd naar de grootmoeder van de een en de bijnaam van de moeder van de ander) voelt alsof het uit een ander werelddeel komt, en niet alleen vanuit India.

Barts-Boekje Junior - Louise Misha 2

Reislustig dus, zo oogt het merk, en vintage, maar dan nieuw. Maar dat moet je zelf maar gewoon gaan bekijken. Het leukst is namelijk dat er 3 categorieën zijn op de webshop: kleding en accessoires voor baby's, voor 'kleine meiden' en voor mama's. Zo kun je dus duo-dressen met je dochter(s) zonder de al te obvious 1-2-tjes. Vinden we leuk. De baby lijn is trouwens hartstikke nieuw en hartstikke goed gelukt.

Louise Misha

O, en laat je vooral verlekkeren op de instagram-pagina van het merk.