Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
20 April 2019
  • 23-10-2018
  • Barts Boekje Junior

Maanspeendoekjes van DapperMaentje

Maanspeendoekjes van DapperMaentje

Of je @dappermaentje al volgt op instagram? Nee? Nou, dat is dan mooi een gemiste kans want Annelijn, zoals de creatieve mom achter het account heet, heeft twee uiterst zoete en verdomd fotogenieke kids. En zelf is ze niet veel minder knap overigens. Alle kleren die Annemijn draagt willen we hebben en haar koters, Dapper en Maen, willen we stelen, al is het maar voor een uurtje.

Via haar instagram account raakten we verslingerd aan @dappermaentje (aan Annelijn, Dapper en Maen dus, en de man komt ook af en toe in beeld). Aan alle knappe kleertjes (veel van Emily Moon Kids Wear uit Amstelveen, helemaal niks mis mee) en kleding (jurken jurken jurken), accessoires en andere hebbedingen, en bovenal (!) aan de 'joy of live' van het jonge gezin.

dappermaentje Etsy shop

En zo, al instagram-volgens, konden we echt niet om de te leuke speendoekjes van Annelijn heen. Die, uiteraard, de dappermaentjes speendoekjes gedoopt werden: speendoekjes in de vorm van een maan gemaakt van de leukste en zachtste lapjes. Allemaal met de hand genaaid, gewoon, achter de naaimachine in de avonduren als Dapper en Maen naar bed zijn.

Het mooist van dat hele verhaal vind ik stiekem dat de kids nooit een speen gebruikt hebben en het ding dus ook niet in hun mond houden als er een foto gemaakt moet worden. Snel schieten is het devies. Maar mocht jouw mini wel een speen hebben (die van ons wel namelijk), dan kun je de speendoekje shoppen via Etsy.