23 oktober 2018, door Maartje

Maanspeendoekjes van DapperMaentje

23 oktober 2018, door Maartje

Maanspeendoekjes van DapperMaentje

Via haar instagram account raakten we verslingerd aan @dappermaentje (aan Annelijn, Dapper en Maen dus, en de man komt ook af en toe in beeld). Aan alle knappe kleertjes (veel van Emily Moon Kids Wear uit Amstelveen, helemaal niks mis mee) en kleding (jurken jurken jurken), accessoires en andere hebbedingen, en bovenal (!) aan de 'joy of live' van het jonge gezin.

dappermaentje Etsy shop

dappermaentje Etsy shop

En zo, al instagram-volgens, konden we echt niet om de te leuke speendoekjes van Annelijn heen. Die, uiteraard, de dappermaentjes speendoekjes gedoopt werden: speendoekjes in de vorm van een maan gemaakt van de leukste en zachtste lapjes. Allemaal met de hand genaaid, gewoon, achter de naaimachine in de avonduren als Dapper en Maen naar bed zijn.

Het mooist van dat hele verhaal vind ik stiekem dat de kids nooit een speen gebruikt hebben en het ding dus ook niet in hun mond houden als er een foto gemaakt moet worden. Snel schieten is het devies. Maar mocht jouw mini wel een speen hebben (die van ons wel namelijk), dan kun je de speendoekje shoppen via Etsy.