6 november 2020, door Anna Sophie Wellink

Maenmeisje: voor de leukste verlichting op de kinderkamer

6 november 2020, door Anna Sophie Wellink

Maenmeisje: voor de leukste verlichting op de kinderkamer

De boel inrichten, decoreren, upgraden en vervolgens alles weer opnieuw. Minstens twee keer per jaar een frisse lik verf op de muur. Hier en daar wat behang. Je kent het wel. Gewoon omdat we het zo leuk vinden en omdat het altijd beter, anders en leuker mag. En op die manier halen we the best of days - niet zelden de vakantie - in huis. Vanuit dit alles is Bart Bouwt ontstaan. De kinderkamers mogen in dit hele verhaal natuurlijk niet achterblijven, u snapt. Zo schreven we hier al eerder over verschillende merken die de kinderkamer afmaken.

 

We weten niet hoe het bij jullie thuis gaat maar we merken dat het kleine spul het fijn vindt om 's avonds een nachtlampje aan te hebben. Vinden we ook hartstikke logisch. Enne: Meanmeisje is de uitvinding voor de meest knappe verlichting op de kinderkamer.

Maenmeisje

Maenmeisje

Chantal is de eigenaresse van Maenmeisje en moeder. Of andersom natuurlijk. Toen ze na lang dromen in verwachting raakte van haar dochtertje Stevie kon ze niet langer wachten om haar kamertje in te richten. Een maan met lichtjes stond hoog op de lijst. Chantal begon te knutselen met ijzerdraad en lichtjes. Na veel oefenen, aanpassen en verbeteren ontstond zo haar eerste ontwerp en hing er een knappe maan in de babykamer.

Het leek Chantal zo tof om dit ook voor andere kinderen te kunnen maken. Naast de maan kwam er nu ook een wolk, hart en vlinder. Hups, de gramm op natuurlijk! Want zo werkt dat anno 2020. De naam? Maenmeisje. Het bedrijf is vernoemd naar de dochter van Chantal, Stevie Mae. You get the point? Maenmeisje it is. Naast de lichtjes is Chantal nu ook goed in wirelettering. Schattig toch een borduursel aan de muur met de naam van je kids of met lichtjes. Lastig kiezen he? Beide is ook leuk, ha. Feestje te vieren? Wirelettering op een taart? Ja ook leuk.

Is toch een leuk en origineel kraamcadeau ook dit. Kijk hier voor de website van Maenmeisje.