8 augustus 2018, door Maartje

Simba Baby- & Kindermatras

8 augustus 2018, door Maartje

Simba Baby- & Kindermatras

Waar brengt je kleintje de helft - of meer als je mazzel hebt - van de tijd door? Juist! In bed. Slapend als het even kan. En dan wil je van dat bedje natuurlijk een zo goed mogelijk plekje maken. Simba Matras heeft “slimme” baby- en kindermatrassen ontwikkeld die bijdragen aan een goede nachtrust. Voor iedereen van het gezin.

Simba Baby- & Kindermatras

Simba Baby- & Kindermatras

Simba maakt hybride – lees: gemaakt van een mix van materialen – voor grote en kleine mensen. Nu liggen de wensen voor mini ergens anders dan voor onszelf. Om maar te beginnen met wat wij als eerste belangrijk vinden; de matrassen voldoen aan de strengste normen voor kinderveiligheid. En zijn vrij van schadelijke gifstoffen. Keurig met OEKO Tex 100 certificering. Zo nu dat uit de weg is willen we verder lezen.

De volgende feature die we erg handig vinden is de verwijderbare bovenlaag van het matras. Ongelukje gebeurd? Dan rits je de hele bovenlaag er af en deze kan keurig in de was. Dat is doordacht, niet?

De Simba baby- en kindermatrassen zijn – net als de matrassen voor grote mensen – gemaakt uit pocketveren omsloten door een laag schuim. Dat ligt heerlijk; niet te hard, niet te zacht. En zowel de pocketveren als het ademend vermogen van de schuimlaag én de ademende hoes zorgen dat je kindje het niet te warm of te koud heeft. Geen zwetende monstertjes meer. Dat hebben we getest natuurlijk. Maar om daar met de hete zomer die we hebben een goed antwoord op kunnen geven… Mini antwoordde in ieder geval dat ze lekker had geslapen. Daar gaan we dan maar van uit.

Het Simba babymatras is 60 x 120 cm en het kindermatras is 70 x 140 cm. En je koopt ze super easy online. Indien je toch niet tevreden bent dan mag je het matras binnen 100 dagen terug sturen. Maar we gaan ervan uit dat er alleen nog maar heerlijk doorslapende nachten zullen volgen.

Simba Matras