31 augustus 2020, door Nina van Hilst

Rotan kindermeubels en speelgoed van Studio Wildflower

31 augustus 2020, door Nina van Hilst

Rotan kindermeubels en speelgoed van Studio Wildflower

Mocht je een Pinterest board hebben voor de kinderkamer, dan staat dit er ongetwijfeld tussen: rotan kindermeubels, accessoires en speelgoed. Datzelfde plaatje hadden ze bij Studio Wildflower ook. En ze besloten zelf mooie kwaliteit rotan kinder items te gaan maken die in richtlijn zijn met de huidige veiligheidseisen. Natuurlijk met de gewilde vintage look. Parels van rotan bedjes, hoofdboards, commodes, decoratie en speelgoed. Oh wat worden we hier blij van.

Studio Wildflower

Studio Wildflower

Uren zoeken op Marktplaats maar niet gevonden. Echte mooie vintage rotan kinderbedjes, kasten of poppenwiegjes zijn schaars. Tot op heden! De vrouwen achter Studio Wildflower gingen zelf aan de slag en ontwerpen, produceren en verkopen het mooiste rotan kinderspul. Dat kinderbedje waar je al lang van droomde. Die stoere rotan bolderkar. De rotan commode waarvan je niet wist dat je hem zocht, tot je hem zag.

Studio Wildflower maakt kindermeubels, leuke decoratie voor aan de muur en klassiek speelgoed wat ook nog eens knap op de kamer staat. Omdat het zelf ontwerpen ook met een hoop (vertragende) regelgeving komt, zijn nog niet alle items verkrijgbaar. Naast het moois wat nu al in de shop verkrijgbaar is, is er nog meer onderweg. Wat zullen er veel kindjes als vintage prinsen en prinsessen slapen binnenkort.

Studio Wildflower

Voor de allerleukste rotan wiegjes moet je zeker ook even lekker een kijkje nemen bij Bohemian Baby!