11 oktober 2021, door Michel + Renske

Maison Deux: dé opleuker van ieder (kids)interieur

11 oktober 2021, door Michel + Renske

Maison Deux: dé opleuker van ieder (kids)interieur

Geweldige tijdloze vloerkleden mét een knipoog. Dat vind je bij ontwerpstudio Maison Deux. Maison Deux is een Nederlandse ontwerpstudio – opgericht door Pia & Woes – die in elk ontwerp een sprankje minimalisme en fun brengt. De vloerkleden maken van iedere kinderkamer een funky pareltje. Enne, de kleden zijn ook nog duurzaam gemaakt, dus als je dan toch wil gaan kopen, zit je bij Maison Deux behoorlijk snor.

Maison Deux

Maison Deux

Deze ontwerpstudio is hotter dan hot. Niet gek, want de vloerkleden zijn écht heel erg leuk. Je kunt uit verschillende ontwerpen kiezen, die zowel voor een jongens- als meisjeskamer helemaal leuk zijn. Van geinige designs, zoals een snoephartje of hotdog, tot designs die het lekker doen op de trends van nu: een schelp (in de kleuren zand en roze) en regenboog. Alles leuk. Keuzestress gegarandeerd.

Bart loves duurzaam. En dat doet Maison Deux ook. De vloerkleden – gemaakt van 100% wol uit Nieuw-Zeeland – worden handgetuft in India en hebben het GoodWeave label. Dit betekent dat in de supply chain geen kinder- of dwangarbeid heeft plaatsgevonden. Er wordt ook geen gebruik gemaakt van giftige kleurstoffen en de vloerkleden zijn milieuvriendelijk en fairtrade. Oja, bij aankoop van een vloerkleed support je ook kinderonderwijs over de hele wereld.

Maison Deux