Nederland3 maart 2024, door Michel + Renske

Maison Deux: dé opleuker van ieder interieur

Nederland, 3 maart 2024, door Michel + Renske

Maison Deux: dé opleuker van ieder interieur

Geweldige vloerkleden, dekens en kussens met een knipoog. Dat vind je bij ontwerpstudio Maison Deux. Deze Nederlandse ontwerpstudio – opgericht door Pia & Woes – brengt minimalisme, kleur en fun samen. De 100% wollen interieur items maken van iedere kamer een pareltje. Leuk voor de kinderkamer, de woonkamer slaapkamer en - why not - het toilet. Enne, de kleden zijn ook nog duurzaam gemaakt, dus als je dan toch wil gaan kopen, zit je bij Maison Deux behoorlijk snor.

 

 

Bij Barts Boekje zijn we dol op interieur. Jij ook? Kijk dan zeker verder voor inspiratie.

Maison Deux

Maison Deux

Deze ontwerpstudio begon enkele jaren geleden met vloerkleden die te gek zijn op de kinderkamer. De snoephartjes, hotdog en schelpen kleden zitten nog steeds in de collectie en er kwam meer bij. Nieuwste telg is de Candy Wrap collectie met dekens en kussens gemaakt van 100% Nieuw-Zeelandse wol. Kun je raden waar het design vandaan komt? Precies: vrolijk gestreepte snoeppapiertjes. Om op te eten zo leuk!

Bart loves duurzaam. En dat doet Maison Deux ook. De vloerkleden – gemaakt van 100% wol uit Nieuw-Zeeland – worden handgetuft in India voor een eerlijke prijs en hebben het GoodWeave label. Dit betekent dat in de supply chain geen kinder- of dwangarbeid heeft plaatsgevonden. De dekens worden fair en schoon in Litouwen gemaakt. Er wordt ook geen gebruik gemaakt van giftige kleurstoffen en wol is 1oo% natuurlijk, recyclebaar en biologisch afbreekbaar. Oja, bij aankoop van een vloerkleed support je ook kinderonderwijs over de hele wereld. Al met al is Maison Deux een merk waar makers, planeet en interieurs vrolijk van worden.

Maison Deux