23 juli 2020, door Michel + Renske

5x de leukste posters voor kids

23 juli 2020, door Michel + Renske

5x de leukste posters voor kids

Er komt een tijd dat ze hun eigen muurversiering voor de slaapkamer gaan kiezen - god verhoede maar het is echt zo. En dan krijgen we dus Disney posters of nog erger: stickers op de muur. Tsja, dat hebben we zelf ook gedaan natuurlijk, dus wie houdt ze tegen. Mocht je nog even hebben tot het zover is, stuur ze dan in de juiste richting. De leukste posters op de kinderkamer die, oke, het kleine grut ook zal gaan waarderen.

Enne, nu we het er toch over hebben: dit zijn onze favoriete posters andere wall art!

Pax & Hart 

Pax & Hart 

Van Emma haar werk kunnen we geen genoeg krijgen. Arti maar vrolijk maar cool maar educatief. Educatief? Yup. Er valt van alles te zien en te beleen op haar posters en er zitten werken bij met een traantje en een lach. En toch zijn ze krachtig in al hun eenvoud en vol met kleur. Like!

De designer van de heerlijke posters komt uit Australië maar de prints zijn inmiddels goed te verkrijgen bij winkels in Nederland. Happy shopping.

Pax & Hart 

Studio Loco

Studio Loco

Deze Studio Loco komt uit België en maakt niet alleen posters maar ook leukste bordjes, bakjes, bekertjes en toffe muurstickers. Daarom alleen al is de website van Studio Loco een kijkje waard. Maar toch: het allerleukste vinden we alsnog de posters die er verkocht worden. En dan met name de famous bird.

O, nóg een kleine side note: de wandkleedjes zijn ook het bekijken waard.

Studio Loco

Wildlings

Wildlings

Met Wildlings aan de muur droom je echt serieus weg. Deze print wil je niet alleen maar aan de muur bij je kind maar ook op een kaartje, op een notitieboek en groot boven de bank. Wij wel in elk geval. De Wildlings posters kunnen uiteraard in een frame maar kunnen ook aan een houten poster houder: staat ook zo gezellig!

Hiyoko Imai

Hiyoko Imai

Niks mis met een good old fashioned ABC-tje voor de kleintjes. Uiteraard wel de leukste – het mag er immers ook allemaal een beetje kek uitzien. Deze van Hiyoko Imai (te koop via de Repose store) is een absolute favoriet. De letter A? Niks geen aap! Abrikoos. And so they continue.

MADO

MADO

Mado is goed bezig. Niemand kan meer om de dare-live-play-love poster heen. Los van deze topper zijn er meer leuke muurkunstewerken te verkrijgen van dit merk. De cijferposters zijn fantastisch of ga voor een letter van bijv. de voornamen van je kroost. Daarnaast zijn er ook de heerlijke getekende posters zoals een aardbei of teckel. Je kunt je lol op in de shop van Mado, beloofd!