5 mei 2022, door Michel + Renske

Hot brand alert: Maison Tadaboum – leuks voor je kroost

5 mei 2022, door Michel + Renske

Hot brand alert: Maison Tadaboum – leuks voor je kroost

We mogen inmiddels zeggen dat bijna alles dat uit Parijs komt goed is. Waarom, horen we je denken. Wel, de Fransen hebben stijl, pakken door en weten van kwaliteit. Kon dan ook niet anders dan dat dit merkje ver ging komen. Maison Tadaboum is in 2019 opgericht en gaat inmiddels de landgrenzen over.

Kleur, print, gekte

Kleur, print, gekte

Tadaboum is gebouwd op een aantal principes: genderneutraal, vrolijk, makkelijk/lekker zittend. Dat lijkt ons goed gelukt als we de items onder de loep nemen: een wentelteefje trui, een gekke hond- alles kan.

Daarnaast wordt er gewerkt met hoogwaardige stoffen. Duurzaamheid en gebruik van mooie materialen staan hoog in het vaandel bij de 4 eigenaren.

Leuke namen voor de collecties zoals: monster in my room worden gebruikt om de collecties tot leven te laten komen.

Wij kunnen het label het beste omschrijven als een mix van tiny cottons en Bobo Choses – en zeg zelf: wie wordt daar niet blij van. Daarnaast is het kleurgebruik om door een ringetje te halen.

Collectie

Collectie

In de collecties bij Tadaboum vind je voor je baby te gekke onesies (favo), maar ook heerlijke rompers, te gekke truien en enorm lieve leggings. Voor de grotere kiddo’s loopt er een aparte collectie van 2 tot 11 jaar – wat wellicht wel een nog hoger snoepwinkelgehalte heeft.

Blouse met grapefruit print, short met rolschaats, joggingpak met een soort gekleurde hagelslag print: we love it all.

Shoppen kan op de webshop, maar ze hebben ook enkele mooie Nederlandse verkooppunten zoals pluk & Paloma.