28 maart 2022, door Michel + Renske

Jawel, dit zijn ze, de mooiste speelkleden voor je kroost

28 maart 2022, door Michel + Renske

Jawel, dit zijn ze, de mooiste speelkleden voor je kroost

Niks fijner dan een lekker speelkleed wat praktisch werkt (gooi het op de grond, kind erop, klaar) en ook nog eens mooi in je huis staat: een echte toevoeging. Hey hello good looking interior! We zijn dol op kleedjes en we pakken er graag mee uit want: multifunctioneel, zo kunnen we ze best noemen. Wie zegt dat dat speelkleed niet ook leuk is als sprei op het kinderbed, of als kleedje tijdens de picknick in het gras, of mee naar het strand is? Juist.

Daarom, bij deze, onze favoriete speelkleden voor je op een rijtje.

Jeanne le studio

Jeanne le studio

Jeanne le studio weet wat de moderne ouder wil. Prachtige stoffen, heerlijke tijdloze designs die passen in ieder interieur en belangrijker: werkelijk de mooiste kleuren. De playmates van Jeanne zijn in België met zorg gemaakt. In de mat zie je een patroon wat doet denken aan een palmboom met een zon erboven, als dat nou niet vrolijk spelen is weten wij het ook niet meer.

Konges Slojd

Konges Slojd

Zoek bij Konges Slojd naar quilts en je komt uit bij fantastische “matten”. Perfect om je kind op te laten uitrazen, of een baby op te laten kroelen. De ‘winter leaves’ versie is om door een ringetje te halen met warme bruine en gele tinten.

Wolfware

Wolfware

Wolfware (die je normaal kent van de heerlijke t-shirt, rokjes, bloesjes, sieraden) is ook helemaal de place to go wanneer je op zoek bent naar een gezellig, mooi kleed. Heerlijk design met of rode of blauwe bloemetjes.

Habibi café

Habibi café

Dit heerlijke label, Habibi café, komt uit Marokko en dit is dan ook dé plek waar de kleden worden ontworpen en geproduceerd. Geruite designs, patchwork, neutrale kleuren, alles komt langs. Gegarandeerd geschikt voor ieder interieur!

Nanami

Nanami

Altijd al groot fan geweest van Nanami, maar voor een zacht en fijn speelkleed kun je er ook slagen. Naast de prachtige decoratie items hebben ze ook een prachtig zacht wafel kleed in diep bruine kleur. Wij zeggen doen, zeker omdat het ook nog eens van Nederlandse bodem komt.

By Alex

By Alex

By Alex maakt van de leukste designs, mooie stoffen de meest gezelligste speelkleden. Circus, winterwonderland, you name it en Alex heeft het. Voor iedere kamer en elke style wel iets gezelligs.