6 november 2017, door Maartje

Marley Spoon Kerstbox

6 november 2017, door Maartje

Marley Spoon Kerstbox

Nu de eerste donkere (en koude!) dagen aan de gang zijn, doen we mentaal een sprongetje vooruit richting Kerst. Lichtjes aan, haard aan en van brunch naar borrel naar diner. That’s how we roll! Met liefde slepen we de kids overal mee naartoe, maar we doen ook niet moeilijk over een avondje thuis kokkerellen. En als we daarbij een handje geholpen kunnen worden, zeggen we natuurlijk geen nee.

Barts-Boekje - Kerstbox 3

Precies zo dachten onze vrienden van Marley Spoon, die we natuurlijk kennen van de maandelijkse maaltijdboxen bomvol verse kwaliteitsproducten. Op 13 november lanceren ze de eerste complete kerstbox en die mochten wij alvast testen. Kerstservies van zolder, Mariah op repeat, dat werk.

Barts-Boekje- Kerstbox 4

De Kerstbox bevat ingrediënten voor een driegangendiner voor zes personen en recepten waar ook de gemiddelde thuiskok wat van kan maken. Pompoensoep met olijfbrood, kalkoenwellington met spruitjes en sperziebonen en peren uit de oven. Net als bij de reguliere boxen van Marley, bevat de kersteditie zoveel mogelijk lokale en duurzame producten. Is sympathiek en proeft goed. Vonden de kleine fijnproevers trouwens ook, bleek tijdens de generale repetitie van het kerstdiner.

Wel zin in de Kerstbox, maar niet in een vast lidmaatschap? Dat kan gewoon. En je kunt ‘m ook cadeau doen, mocht je gaan eten bij je schoonfamilie en er zeker van willen zijn dat er dit jaar écht iets lekkers op tafel komt. Knipoog.

marleyspoon.nl/kerstbox

Ook leuk: met de kortingscode "KERSTDINER" kun je de box voor een early bird prijs bestellen (89,95 ipv 99,95). 

x, Jorien