28 juni 2019, door Nina van Hilst

Meer dan een knap gezicht: meeting en eventlocatie Room of Ideas in Amsterdam + Winnen!

28 juni 2019, door Nina van Hilst

Meer dan een knap gezicht: meeting en eventlocatie Room of Ideas in Amsterdam + Winnen!

Zo’n plek waar je komt en meteen denkt “hier wil ik wel wonen”. Ze bestaan hoor, en hoe. Zoals beide locaties van Room of Ideas in Amsterdam, een creatief team die hun locaties verhuurt voor meetings en evenementen in alle soorten en maten. De één is een serene plek in hartje Amsterdam, de ander een prachtig herenhuis in Amsterdam Noord. Beide klaar voor jouw event, training, meeting, dinner of fotoshoot. En heb je nog hulp nodig bij het organiseren van je gathering, dan kunnen de knappe koppen achter deze minstens zo knappe stek(ken) dat ook.

Dat laatste - een creatieve sessie over het organiseren van jouw event - kun je winnen!

Room of Ideas Amsterdam

Room of Ideas Amsterdam

Écht bijzondere eventlocaties zijn schaars. Een plek waar de omgeving in één woord ‘wow’ is. De catering dito. Waar alles, maar dan ook echt álles, zo goed en met alle rust geregeld wordt, zodat jij je alleen maar op je eigen ding hoeft te focussen. Want dat is vaak al spannend genoeg. Het team van Room of Ideas Amsterdam got your back.

Room of Ideas is een prachtige lichte ruimte in het Museumkwartier. De 70m2 interieur is om te smullen. De lange tafels voor een vergadering of private dinner staan klaar. Er zijn verschillende (zit)hoekjes voor de afwisseling tijdens je brainstorm of overleg. En een fijne binnentuin om je locatie nog wat meer zen te maken.

House of Ideas Amsterdam

House of Ideas Amsterdam

House of Ideas ligt aan een van de – wellicht wel de meest – bijzondere straten van Amsterdam. De Nieuwendammerdijk is een idyllische straat vol monumentale dijkhuisjes. Zo ook House of Ideas. De zithoeken en lange tafels zijn verdeeld over twee verdiepingen met een prachtig grote tuin. Hallo droomhuis! En hallo droom locatie voor jouw bedrijfsmeeting, private dining, fotoshoot of workshop.

Sessies en trainingen

Sessies en trainingen

Dat Room of Ideas een heerlijke plek is voor verschillende trainingen, is al lang bewezen. Vandaar dat ze diverse samenwerkingen hebben voor terugkerende workshops. Een writing retreat, waar je je copywriting en content creation skills kunt versterken deze zomer. En de trainingen mindful workflow en productive day. Workshops die passen bij het creëren van een goede werkflow. Mocht je nu zelf trainingen geven, is Room of Ideas sowieso een fijne locatie. Maar ook wellicht een mooie aanvulling op dit trainingen pakket. Ook leuk vinden we de optie om een 30 minuten durende guided meditation te boeken voor je dag bij Room of Ideas begint of tussen de sessies door.

Winnen!

Winnen!

Het team van Room of Ideas wil graag laten zien wat ze allemaal in huis hebben. En daarom kun je een Ideas & Advice sessie van 1,5 uur winnen voor jouw volgende – of nog spannender: eerste – event. Het team van Room of Ideas bestaat uit event managers, branding specialisten, designers en trainers. En geven advies over je programma, communicatie en branding van je event. Met jouw idee als basis volgt er een brainstormsessie, worden je wensen en doelen helder en wordt je concept mee gevormd. Lekkere sessie toch? Als je wint, dan krijg je als extraatje nog 25% korting op een boeking in een van de pracht locaties van Room of Ideas.

Hoe je mee doet? Stuur een mail met jouw event idee naar info@roomofideas.nl en zij kiezen een winnaar. En vergeet ons daarna niet even een mailtje te sturen zodat wij het kunnen promoten.