4 maart 2017, door Maartje

Midzomer yoga retreat IJsland

4 maart 2017, door Maartje

Midzomer yoga retreat IJsland

De retreats vliegen je tegenwoordig om je oren. Van eendaagse retraites bij je om de hoek tot spirituele reizen all the way to India. Warme broodjes. Door de lieve Instagram post van (dochter) Nina viel ons oog op dit retraite: van 23 tot 30 juni 2017 organiseert (mama van Nina) Monica en haar partner een Midzomer Yoga retreat op IJsland. In het land van de geisers, gletsjers en watervallen hebben ze, met een bevriende IJslandse yogi, een reis samengesteld waar je nog lang van zult nagloeien. Uiteraard met de dagelijks porties yoga, meditatie, gezond vega eten en rijke natuur. En daarnaast IJslandse heilzaamheid waaronder sjamanistische drum en zweethut ceremonies. En joh, aangezien ‘we’ er dan toch zijn, dan is een bezoekje aan IJslands hoogste waterval Gullfoss, de geisers, nationaal park Thingvellir en het vieren van midzomernacht ook onderdeel van deze mooie reis.

barts-boekje-retreat ijslandSnap je nu dat we dit retraite onder je aandacht wilde brengen? Yoga, gezond eten, meditaties, een zweethut, een blokhut als verblijf, watervallen, natuurparken, zwarte stranden, magische plekken, ceremonies, elfen, trollen, natuur, natuur en natuur. Het enige wat er nog in de maak is, is een fijne groep mensen om dit IJslandse avontuur mee te beleven. Je kunt met een vriend(in) mee, met je vader/moeder/broer/zus of gewoon lekker alleen. En ben je na het retreat nog niet klaar om IJsland te verlaten, dan kan het team je helpen om het mooiste van dit magische land te bezoeken. Uiteraard heeft Bart ook nog wat tips.

Iceland Summer Solstice Yoga & Meditation Retreat, 23-30 juni 2017, het complete verhaal en meer informatie vind je hier.

Meer IJsland? Dat lees je hier: IJsland by Barts Boekje