20 oktober 2017, door Maartje

Mini Rodini HOME

20 oktober 2017, door Maartje

Mini Rodini HOME

Nee nee nee nee, we gaan hier niet wéér vertellen dat het Zweedse Mini Rodini TOP-favoriet is en blijft voor wie van kleurrijke, knettertje originele prints en bio-stoffen houdt (want dat is dus zo, al jaren). Nee, we gaan hier vertellen dat er dus ook een heus home-collectie is! Ja! Echt! Mini Rodini HOME. Voor het kamertje van de mini. En een beetje voor die van jezelf. Diezelfde hysterisch leuke prints en kleuren voor op een kussen. Of een lamp. Of behang. Of kleedje. Of... Well, you name it.

Barts Boekje - mini rodini home 1

Oke, even terug: dat was wishful thinking. Mini Rodini Home behang en lampen zijn er nog niet, maar hé, een mens mag dromen. Wat er wel is, zijn te leuke baby-verschoon-matten (staat zo leuk in je niet-klassieke luiertas), slaapzakken, kleedjes, opschrijfboekjes en - finally, vanaf 26 oktober verkrijgbaar - beddengoed! Holla!

Bestellen kan alleen nog via de webshop maar ach, Mini Rodini moet zoals gezegd uit Zweden komen dus kniesoor die er op let. Laatste ding, toch goed om te weten: All beddings are GOTS certified, the strictest certification for organic materials on the market today.

Mini Rodini HOME