18 oktober 2017, door Maartje

Minitude

18 oktober 2017, door Maartje

Minitude

Of je de uber-schattige stoffen mandjes van het leuke merk Minitude al kent? Nee? Zit zo: het Scandinavische merk Minitude heeft de allerleukste opbergmandjes voor je kinderkamer, dat allereerst, maar de grote manden van het label functioneren ook meer dan prima als wasmand. Staat ook nog een knap in je badkamer - en tsja, wat wil een mens nog meer.

Afijn, wij zijn fan aangezien je de flexibele Minitude mandjes en manden voor van alles en nog wat kunt gebruiken. In de babykamer voor luiers en zalfjes, in de woonkamer om al het speelgoed van je mini in op te bergen (lees: lukraak in te mikken) of zet er een plant in (aanrader!). You name it en het werkt.

Barts Boekje - minitude 2

Mocht je van kleur houden, dan pak je met Minitide wel mis: veel kleuren zijn er niet. Of eigenlijk... Er is alleen zwart-wit. Lekker rustig wel. Ook leuk: naast de mandjes zijn er ook erg mooie matten te koop van het merk. Waar je Minitude scoort? Vast via de eigen webshop, geen idee eigenlijk, maar leuker nog is dat je ze kopen kunt via de fijne site van Jollyroom. O, en is er een heerlijke inspirerende instagrampagina

Jollyroom.dk