Nederland30 april 2020, door Imara Milatz

All Class & friends maken een méga goed moederdagcadeau (+winactie)

Nederland, 30 april 2020, door Imara Milatz

All Class & friends maken een méga goed moederdagcadeau (+winactie)

Hallo lieve mama's, dit is het moment dat jullie eigenlijk even weg moeten kijken...

 

 

Ja? Is de kust veilig? Let dan vooral goed op, pak je notities erbij, want de dag om 'ons ma' in het zonnetje te zetten komt er weer aan. Samen met een hele buts aan mooie mama-merken zorgt All Class voor een Mother's Day to remember! Onze forever favorite Leidse cateraars houden altijd al van een feestje verzorgen, as you may eerder al had kunnen lezen. En nu komen ze dus met the ultimate way om je moeder, oma, zus of vriendin eens even lekker te verwennen. Moeders toch stiekem meegelezen? Geeft niet, dan stuur je dit amazing plannetje toch gewoon door? Zelfverwennerij is ook een ding, soms moet je gewoon even een handje helpen. No shame in the mom game.

Mother's Day Brunch

Mother's Day Brunch

Waar wordt mama blij van? Van heel veel natuurlijk, daar hoef je niet eens een veel voor te doen. De meeste moeders zijn al blij met aandacht van het kroost. Maar het is natuurlijk wel zo leuk om met iets aan te komen waarvan je wéét dat je haar verwent. Of nog beter het easy peasy verwennerij waar je zelf ook van kan meegenieten, win-win. Want quality time mag dan het allergrootste Mother’s Day cadeau zijn wat er bestaat, maar op een gedeelde eerste plek komt een bijzonder goede brunch met lekkers uit de keuken van All Class. Perfectie qua smaak en looks. Citroencake, gegrilde asperges, springrolls, ceviche… Moeten we nog verder gaan? Geen basic brunch in ieder geval, daar doet All Class niet aan, en moeders verdienen ook geen basic brunch. So far so amazingly good maar er is meer.

All Class and friends

All Class and friends

Een extra gouden randje komt in de vorm van de beste samenwerkingen, zo weet ook All Class. Dus maakten de Leidenaren het brunchpakket af met een gift van hun leukste partners:

Aimelie (droogboeketten), Kenko Skincare, het boek Motherhood van Carolijn Braeken, bonbons van de Smaak Divisie, handgemaakt sieraden van Muze by Chris of een All Class cocktailset. Een heerlijk verzorgingsproduct, een memorabel boek, een blijvende herinnering in de vorm van een familieportret, onweerstaanbare bonbons, een persoonlijk handgemaakt sieraad en/of een cocktailset bestaande uit twee MAMA cocktails. Oh! Vergeet ook niet een handgeschreven kaartje te bestellen met daarop een persoonlijke boodschap.

Niet makkelijk, dat kiezen, snappen we. Ga het toch maar doen. Wel makkelijk is het bestellen van gegarandeerd een fijne moederdag, heb je in een paar simpele klikken gefixt. Amsterdam, Rotterdam, Zoeterwoude en Sassenheim hou je vast! Hier kunnen de pakketten afgehaald worden! Moedersdag 2020, een gouden bladzijde, verzorg je like so. 

Win!

Win!

More good news to come, het heeft alles te maken met winnen… Dat we enthousiast zijn over All Class had je vast al door. Lees anders dit verhaal nog even. Waar we al helemaal enthousiast van worden is deze topper van een winactie. All Class en partners besluiten namelijk een moederdagverwenpakket weg te geven aan één van onze nieuwsbrieflezers: Mamma mia! Dan win je de brunch voor twee personen, een droogbloemboeket van Aimelie, Apricot and Oat Nurturing Cream Wash ‘Mother’ van Kenko, Motherhood het boek, een gepersonaliseerde armband van Muze by Chris, bonbons en een set cocktails van, yours truly, All Class.

Spelregels: be a goede nieuwsbrieflezer, that’s it and all of it. Inschrijven kan nog altijd en doe je hiero. 

All Class