Nederland, Leiden21 april 2020, door Imara Milatz

All Class vond dat het hoog tijd was: welcome back spareribs!

Nederland, Leiden, 21 april 2020, door Imara Milatz

All Class vond dat het hoog tijd was: welcome back spareribs!

Remember onze lievelings cateraars van All Class? En All Class at home? Okiedokie, komt ie nog een keer: All Class in een notendop (of nee, ga er maar even voor zitten): je (her)kent ze wellicht als dé Zuid-Hollandse cateringfamilie die naar hartenlust allerlei evenementen in en rondom het gezellige Leiden verzorgen. En alles altijd belachelijk aantrekkelijk verzorgd en gestyled. En welke...

Ach, hou toch op! We laten het woord gewoon over aan de All Class familie zelf. Veel beter toch? Leggen ze precies even uit waarom de good old sparerib nooit meer vergeten mag worden. Lees maar mee.

Where it once all started!

Where it once all started!

Na jaren werken in mooie zaken (Fabers, Allemansgeest, Engelbertha Hoeve, De Knip) begon Rob, The Boss én All Class eigenaar, in 1998  met zijn cateringavontuur bij Hendo, een snackbar keten in eigen regio. Met een stel kleine koters was de keuze om dichtbij huis aan het werk te gaan al snel gemaakt, lekker snel thuis en meer tijd met het kleine spul. Naast Hendo’s gevulde eitjes en huzaresalades draaide ze mise en place met de spareribs voor het voormalige restaurant Dinner Exclusief (ja zo heette het restaurant destijds – heerlijk, nu gelukkig All Class zoals we hem graag kennen). Ze waren een echte hit, die spareribs.

Het concept

Het concept

Trends worden niet voor niets trends genoemd en ook in the food world verandert er altijd wel een en ander. Ho maar fine dining onder de jeugd: er is momenteel simpelweg veel meer vraag naar comfortfood – conceptmatige restaurants. Uitblinken in een specifiek en constant product. Wat gisteren tof was voelt vandaag alweer als geweest. Lastig? Ja, maar ook dat maakt All Class dus uniek. De weg blijven vinden in een veranderende wereld is expres niet makkelijk, anders is er maar bar weinig aan.

Daniëlle speaks up

Daniëlle speaks up

“Maar met dit concept is het anders. Dit concept heeft een speciaal plekje in ons hart. Het brengt ons weer even terug naar die zondagavonden op de bank. Met het gezin. Bord op schoot, Carlo en Irene aan.. En daarna Studio Sport. Platen van die ribs gingen er doorheen” – Danielle Reizevoort, All Class

The revival of Robbie's RIBS

The revival of Robbie's RIBS

Een beetje nostalgie doet het altijd goed. Soms zijn de vervlogen herinneringen beter om in gedachte te houden dan ze weer waar te maken. Je kent het vast wel, die ene taart die o-zo lekker was, maar na jaren later nog een keer proberen bij lange na niet zo smaakvol was als in gedachten. Ha! Maar niet bij de ribs van Robbie hoor! Robbie’s RIBS zijn terug van weggeweest en dat mogen we Feest met hoofdletter F noemen! Ultiem genieten van heerlijke spareribs onder het genot van een koud biertje – het liefst natuurlijk met het zonnetje hoog aan de hemel. All Class is daar, zoals altijd al, om te zorgen dat alles klopt: van robuuste statafels en hun Kamado Black Bastard als fooduitgifte tot teilen gevuld met (speciaal) biertjes. En als we weer naar buiten mogen en we elkaar weer op kortere afstanden tegemoet komen (we gaan je niet missen 1,5 meter samenleving) is All Class je hotline om jouw bruiloft, birthday of event te hosten. Want daar blijven ze toch de allerbeste in. Hoeven we niet omheen te praten.

De chique Sparerib is een feit

De chique Sparerib is een feit

Sjieker publiek op de planning en de spare rib een tikkeltje te ehh… ‘ongepast’? Zeg, Rob dan haal je dat vlees toch gewoon van de spare rib  af? Doe ‘ie hoor: spareribs gone chique met mierikswortelcréme en huisgemaakte sambal. To die for… beloofd! Sticky Ribs zonder vieze handen, is dat nou een ‘hand’ige bijkomst, ha! Enne vanaf NU zijn de to-die-for-spareribs ook nog eens hartstikke te bestellen, just saying… Waar? Dat kan hier!

All Class