18 maart 2020, door Imara Milatz

All Class at Home: een fantastische diner bezorgservice

18 maart 2020, door Imara Milatz

All Class at Home: een fantastische diner bezorgservice

Daar wordt aan de deur geklopt... Hé, het is All Class! Sinds jaar en dag is All Class al dé Zuid-Hollandse cateraar die naar hartenlust allerlei evenementen in en rondom Leiden verzorgt. Maar ook deze tak van sport, het cateren, is op dit moment niet meer zo vanzelfsprekend. Gelukkig is team All Class snugger en niet voor  een gat te vangen, en bedachten een  plan de c(h)ampagne voor. Mogen we je voorstellen aan All Class at Home: het snuggere plan werd namelijk een snuggere diner bezorgservice. Een heerlijk diner voor twee, of drie (maar echt, meer mag ook) in een chique box geleverd tot aan de voordeur.

All Class diner bezorgdienst

All Class diner bezorgdienst

Dat de lieve All Class familie weet hoe je een lekkere én good looking catering verzorgd wisten we al. Echt verbaasd dat juist deze cateraar met dit snode plan kwam waren we dan ook eigenlijk niet. Creatieve mensen komen met creatieve oplossingen, nietwaar? Het was weliswaar even verstand op nul en bekijken hoe een situatie als deze om te zetten in nieuwe kansen. Maar als we iets weten van All Class is dat ze dit uit gaan voeren tot in de perfectie. En daarom is er een vast menu gemaakt, die echt ge-wel-dig is! Met voor de vegetariër per gang een vega optie. Een heerlijke linguine met bundelzwammen en hallo, tartellete toe! Of daar beginnen we gewoon lekker mee, niemand die mee kan kijken, nu het diner aan de eettafel plaats vindt. Daarbij bestel je gewoon de wijnen (en het aantal flessen) waar je zelf aan toe bent, want ook hier is ruimte aan keuze. Hoe we het graag zien. Hadden we al gezegd dat All Class ook nog eens zorgt dat alles goodlooking is? Hier komt het stukje ‘uitvoeren tot in de perfectie’ want, let op: bij de bezorgingen wordt namelijk ook nog eens tafeldecoratie meegeleverd. Bloemen en kaarsen om er echt voor te zorgen dat je een avondje uit bent binnenshuis (let wel: de decoratie is op bruikleen, het moet dus wel weer terug).

Voor de mensen die niet in Leiden en omstreken wonen, niet meteen afhaken! All Class is bereid om, speciaal voor jou, verder te gaan. Als je ze een lief berichtje stuurt willen ze bijvoorbeeld helemaal naar Amsterdam afreizen (let wel, hier betaal je natuurlijk wel iets meer bezorgkosten voor). Vindt je dat nou een gedoe, die bezorgkosten, afhalen bij de thuisbasis van de cateringservice is ook mogelijk. Moet je wel even een retourtje naar Zoeterwoude afleggen. Misschien helemaal overbodig om erbij te zeggen, de bezorgers leveren de dinerboxen tot aan de deur, volledig volgens de corona-richtlijnen (ook wat betreft de bereidingen natuurlijk). Maar het gaat hier vooral om de inhoud van deze boxen, die maken je een gelukkig mens. Ook leuk is dat er in iedere box een ‘how to serve’ en ‘how to style’ uitleg vindt. Bij All Class zorgen ze ervoor dat alles lekker is, nu is het aan jou om er nog iets moois van te maken!

All Class, you rock!

Psst: en lieve mensen, als de dagen weer normaal zijn en corona (godzijdank) van de aardbodem verdwijnt onthoud deze lieve mensen van All Class, hier weten ze van ieder evenement een smaakvol feest te maken.