24 februari 2018, door Maartje

Mommy Darling @ Love Stories Intimates

24 februari 2018, door Maartje

Mommy Darling @ Love Stories Intimates

Euh. Tsja. Inderdaad... Wie me (Maartje a.k.a. Bart, Bart is een bijnaam) volgt op instagram, ziet een aantal merken regelmatig voorbij komen. Want lievelings. Noem het in herhaling vallen (jullie?), een verslaving (mijn bankrekening), noem het ziekelijk (de echtgenoot) of noem het loyaal (ikzelf): ik ben nu eenmaal dol op de eenvoud, de kleuren, de patronen en de materialen van merken als Crispsheets, Love Stories Intimates, Numero 74 verkocht bij Archive Stores (en alles wat de meiden van Archive Stores verkopen). Shoot me. 

En nu veel van de meiden die deze labels begonnen inmiddels zelf moeder zijn geworden, net als hun (oorspronkelijke) doelgroep, zijn de mommy of babylijnen lastig te weerstaan. Driewerf hoera dus voor de allereerste (volgens mij) écht leuke voedings-BH van Love Stories Intimates! Mommy Darling heet de BH en is vooral nog alleen te verkrijgen in het zwart met wit sterrenpatroon en alleen online. Alle gemakken van een voeding-BH, niet de lelijkheid. Hulde.

En er is meer…

Lang leven instagram waar we een samenwerking voorbij zagen komen die onze harten sneller doet kloppen: een pact tussen Archive Stores en Love Stories! Zoete broekjes voor kleine mensjes zagen we voorbij komen, hopelijk ook voor kleine mannelijke mensjes. Nu al in love. Wordt vervolgd!