Nederland, Delft27 november 2019, door Margaux van der Mieden

Mooie Boules opent derde vestiging in Delft

Nederland, Delft, 27 november 2019, door Margaux van der Mieden

Mooie Boules opent derde vestiging in Delft

Team Bart is groot fan van Mooie Boules want zeg nou zelf: er is niets fijner om een bal in de lucht te gooien met de ene hand en de andere hand te gebruiken voor een biertje, toch? Het nostalgische potje jeu de boules is niet weg te denken in steden als Amsterdam en Rotterdam en op 30 november opent Mooie Boules zijn derde vestiging en wel in het altijd leuke Delft

Mooie Boules Delft

Mooie Boules Delft

Vaak wordt er bij jeu de boules gedacht aan een sport voor de oudjes, maar die illusie heeft Mooie Boules allang doorbroken. Dat komt doordat de hele boule-tent in een knapje jasje is gestoken. Zo is er veel gebruik gemaakt van vintage meubilair en zijn er ontelbaar veel knusse zithoeken. We like. Op de achtergrond hoor je fijne dance tunetjes en op het gebied van eten en (alcoholische) versnapering zit je ook goed (er is zelfs een samenwerking met een aantal Delfse bierbrouwers). Oja tel daarbij op: 8 (!!) boulesbanen, verschillende bordspellen, een tafeltennistafel én  – de inmiddels famous –  karaoke room. Daarmee is Mooie Boules de perfecte hangout om lekker een potje te boulen (of te borrelen) met vrienden, een first date of met de fam.

Ligt Amsterdam, Rotterdam en Delft nou niet op de route? In 2020 worden er vestigingen geopend in Breda en Eindhoven (de gekste) en er zijn zelfs plannen voor nog meer zaken. Mooie Boules Delft is op doordeweekse dagen geopend vanaf 16 uur en in het weekend vanaf 12 uur. De gratis kersttip: Op Tweede en Derde Kerstdag is Mooie Boules geopend vanaf 12 uur.

Mooie Boules