Nederland, Amsterdam5 november 2016, door Maartje

MOOIE BOULES BAR Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 5 november 2016, door Maartje

MOOIE BOULES BAR Amsterdam

Winter is coming, jaja, blabla, maar die Franse zomervakantie van lange luie avonden hangen op en rond de petanquebaan, die wordt in Amsterdam West gewoon doorgetrokken. Binnen. Met een indoor jeu-de-boules baan pop-up bar. Vinden we uitzonderlijk leuk. Van 4 november 2016 t/m 1 januari 2017 openen de jeu-de-boules-fanatiekelingen achter het wellicht al bekende Mooie Boules de allereerste jeu-de-boules bar van Nederland in het Amsterdamse Westerpark, De Mooie Boules Bar. 550 m2 met 10 jeu de boules banen (ballen kun je huren) met iedere iedere vrijdag VRIJMIBOULES, iedere zaterdag TOERNOOIE BOULES (teamtickets), iedere zondag LUIE BOULES.

barts-boekje-petanque

De enorme bar en keuken van de Mooie Boules pop-up wordt mede bestiert door de dame achter het eveneens nieuwe Good to Go, de eerste fiets drive tau van het land, ook in Amsterdam West - en dat is een puike referentie hoor mensen. En verder? Wat we eigenlijk het allerleukst vinden? Dat er iedere dag (ieder dag!) live muziek is, van singer- songwriters, bandjes tot DJs. Goed plan: de baan huren, want dat kan en mag dus ook (boulesbarclaimenAu revoir! Mooie BoulesWestergasfabriek, Haarlemmerweg 8a

Zaterdag 5 november zijn ze van 12 tot 3 uur open (incl. toernooi van 17-22) en zondag 6 november openen ze met een petit brunch om 11 uur verzorgd door Fier Amsterdam(reserveren kan hier: http://bit.ly/wiljenietmissen). 

À bientôt!