Nederland, Rotterdam22 mei 2019, door Barts Boekje

Mooie Boules nu ook in mooi Rotterdam

Nederland, Rotterdam, 22 mei 2019, door Barts Boekje

Mooie Boules nu ook in mooi Rotterdam

Iets dat begon als grap en dan plots uitgroeit tot een groot succes, het zijn altijd de leukste verhalen. Daarom in die categorie vandaag de Mooie Boules, die na haar succesvolle vestiging in Amsterdam het ‘grapje’ nog eens uithaalt in die andere grote stad: Rotterdam. Hihi. Haha.

Mooie Boules Rotterdam

Mooie Boules Rotterdam

Vanaf 9 juni opent ook daar namelijk een jeu de boules baan van het meest gezellige niveau. Denk aan 8 profi grindbanen, houten vintage meubilair voor dat vleugje dandy, kleine huiskamers met een eigen biertap voor de ontspannen sfeer en chesterfields, omdat die gewoon overal goed staan.

De Mooie Bules in Rotterdam vind je in een oude metaalfabriek, voor de gelegenheid dus omgebouwd tot indoor jeu de boules foodhal. Want wie jeu de boules speelt, wil ook borrelen en eten. Tenminste, de jeu de boulers die wij kennen zijn immer van die bourgondische types. Houden we van. Daarom in Rotterdam ook fijne happen van Ron & Ron (bekend van de concepten: Pix, Weena, Bokaal, Gele Kanarie en Warung Indo, PitaPitaPita, FatDog en Snaque). Oh, en hadden we al gezegd dat er ook een karaoke room is? En een terras? En verschillende bordspellen klaarliggen? Nostalgie all over dus.

Overigens stopt daar La Réboulution niet. Maar neen, deze creatieve geniën zijn nog lang niet klaar met grappen uithalen. Later dit jaar volgen Mooie Boules barren in Eindhoven, Delft en Nijmegen. Gevolgd door de ambitie om in zowat iedere andere stad een jeu de boules hal te openen. Kijk, zo leuk kan een revolutie dus ook zijn.