8 november 2017, door Maartje

My Moumout

8 november 2017, door Maartje

My Moumout

Kijk, een website die kopt met 'homewear only for happy children', tjsa, dan heb je ons. Want dat is eigenlijk ook precies wat het Franse - uit Parijs komt het merk om precies te zijn - My Moumout maakt: lekkere spullen voor lekkere kleine dingen. Boxpakjes met fijne prints en in de mooiste kleur diep okergeel waar we momenteel zo hard op gaan.

Barts-Boekje- my moumout 1Er zijn spullen voor in huis, zoals kussens, slapjes en stoelbeschermers, voor in - en bijna naar - bed zoals pyjama's, dekens en dekentjes.

Er is moois voor kleintjes die net uit bad komen (te leuke wikkel-jasjes in de mooiste kleuren) én voor moeders. Die komen namelijk ook nog altijd regelmatig uit bad. Ja toch.

Barts-Boekje-my moumout 2Afijn, prachtspul voor kleine huismutsjes en voor grote cocoonende huismutsen. Al is er ook een selectie met sjaals en mutsjes (letterlijk, voor op de kleine bolletjes) voor wie naar buiten gaat, alles even cute, uiteraard. Net als een aparte (mooie en praktische) luiermat en een handige weekendtas.

My Moumout