27 oktober 2020, door Maartje

Naïf Natural Skincare: vertrouwde favoriet in een nieuw jasje

27 oktober 2020, door Maartje

Naïf Natural Skincare: vertrouwde favoriet in een nieuw jasje

Wie Barts Boekje en ook zijn kleine broertje (of zoon/dochter eigenlijk) Bartje volgt, weet dat we al járen groot (understatement) fan zijn van het oer-Nederlandse kids (en adults!) beauty and care label Naïf. Het merk dat laat zien (en ruiken en voelen) dat goed voor mens en milieu ook gewoon ontzettend aantrekkelijk kan zijn. Dat was al zo maar de born and raised Haagse club doet daar met een wonderschoon nieuw jasje nog maar even een schepje bovenop.

Naïf Natural Skincare, nieuwe stijl

Naïf Natural Skincare, nieuwe stijl

De eerste keer dat we Naïf’s nieuwe stijl in de smiezen kregen, was toen we de vernieuwde (u leest: Naïf is lekker bezig wel!) zonnebrand in handen kregen. Die zonnebrand (lees er hier vooral meer over) is op zijn zachtst gezegd nogal goed gelukt en smaakt nogal naar meer. Dat komt niet in de minste plaatst doordat team Naïf de leuke Josselin Bijl strikte voor de eenvoudige en daarmee juist ijzersterke nieuwe designs. De kleuren werden zachter (mooi in iedere bad- of kinderkamer), de i met twee puntjes werd nog beter (I see faces!) ingezet en de flessen nog aaibaarder (er zit een soort van ‘zacht’ laagje over het bio-plastic van de verpakking. Want let wel: alles, maar dan ook echt alles van Naïf is duurzaam en zonder vervuilend plastic. Handjes op elkaar.

Een mooi ezelsbruggetje naar wat, denk ik, toch wel echt ons meest favoriete en bovendien meest life changing product is: plastic free whipes. Want lord knows dat we die dingen er doorheen rammen sinds we ouders zijn. Never not een pakje met billen- en snoeten doekjes paraat en in iedere tas zit er standaard één. Logisch want een hoop vies maken, inclusief zichzelf, dat die kleine krengen doen (jaja, grapje, we love them to dead enzo)! Wisten wij veel dat er in eigenlijk al die doekjes van al die merken gewoon plastoc zit. En dat we dus met al dat gepoets van ons steeds een fingerprint meer op de Grote Afvalhoop nalaten. NaLIETEN. Want sinds we beter weten zijn het alleen nog maar de plastic vrije whipes van Naif die we mee slepen. Kleine moeite, groot plezier.

 

Enne: nu zijn we echt niet roomser dan de Paus hoor. Ja, we gaan voor een betere wereld, heus, maar we willen zeer zeker ook het gemak van een goed product. We versleten nogal wat whipes merken (lees: we probeerden ze allemaal) en deze van Naif zijn, naast beter voor iedereen dus, gewoon heel erg goed! Niet van dat natte waarmee je de poep van je kleine alleen maar verplaats. Niet met zo’n lotion die alleen maar een laagje achterlaat en véél te sterk ruikt (en die je niet voor zijn of haar gezichtje wil gebruiken) en niet van dat droge schurende dat niets doet. Afijn: precies goed!

Nieuw jasje, ja, maar er zijn dus óók een aantal nieuwe producten van Naif Care Mini. Hiero zijn we nogal enthousiast over de doucheschuim… En over de cadeauverpakkingen. Maar daar komen we snel op terug!

 

Naif Care