21 oktober 2017, door Maartje

Nanami

21 oktober 2017, door Maartje

Nanami

O well hello Nanami! You had us at hello! O wacht, beste mensen van Namani, jullie zijn gewoon hartstikke Nederlands, nog beter. Want dat betekent dat jullie heerlijk fantastische baby-spul helemaal hartstikke binnen handbereik is! Want man o man, want zijn we hooked. Toegegeven, het is vooralsnog een hooked aan de kiekjes op de Nanami site en instagram-feed want de baby is nog on board, dus wel mogen nog even zappen voor het kiezen. Want dat mensen, is lastig.

Barts Boekje - nanami 2

Er zijn trappelzakken, er zijn dekens en (verkleed/ verschoon)kussens, er zijn handdoek-jasjes, dekbedovertrekken en het katoenen ijsbeertje, een voedingskussen, op de foto hierboven schijnt zowel een bestseller als fantastisch te zijn (lees: scoren voordat ie weg is). Alle producten, zo verteld de website van Nanami ons, zijn geïnspireerd op de natuur en de 'Inuit'. Say whhaaatt? Inuit, dat is de naam waarmee de Eskimo’s van Groenland en Canada zichzelf aanduiden en Nanami betekent zoveel als de zeven zeeën. Die golfjes van het logo? De zeven zeeën. Ook weer helder.

Barts Boekje - nanami 1

Interessanter nog is dat die inspiratie er voor zorgt dat alle Nanami spullen comfortabel, ijsbeer-zacht en eskimo-warm zijn, alles gemaakt van eerlijke, duurzame, ecologisch en natuurlijke materialen en altijd in de mooiste koele, zachte tinten komen. Mosgroen, veel wit, ijsblauw. Van dat. De dekbedden en dekens zijn gemaakt van gerecycled denim en Nanook, het ijsbeertje, is zoals gezegd gemaakt van 100% katoen, een natuurlijk materiaal waardoor je baby niet gaat zweten. Bovendien  is de hoes van Nanook de ijsbeer wasbaar.

Prachtig mooi en praktisch. Dus nogmaals: you had us at hello Nanami, en daarna nog een keer.

Nanami