7 maart 2016, door Maartje

Netwerkborrel: Bacon Borrel, Amsterdam

7 maart 2016, door Maartje

Netwerkborrel: Bacon Borrel, Amsterdam

Ken je RA*W? Dat is zo'n Amsterdamse club waar je de vinger misschien niet precies op kan leggen, maar ze doen van alles en van alles iets leuks, met in het achterhoofd altijd reclame, reclame-maken, nieuwe vormen van reclame en reclame-makers samenbrengen. Die club, de RA*W reclameclub, organiseert bij één van de leukere en vooral grotere (want dat is handig in dit geval) Amsterdamse horecagelegenheden de Roast Room (naast de Rai) de RA*W Bacon Borrel. En tsja, toen hadden ze onze aandacht. Een borrel. Met bacon. Het is wel op 1 april, dus je weet nooit of het een grap is, maar we verdenken ze er niet van, dit keer. Want het idee is natuurlijk top, en 1 april valt nu eenmaal op een vrijdag. Afijn, de Bacon Borrel dus, om te vieren dat RA*W het reclamenetwerk van de toekomst is, en daar hoort een netwerkborrel bij.

Maar what about die bacon? Daar zeggen ze zelf dit over: de six degrees of Kevin Bacon leert ons dat mensen die jou of je ideeën verder kunnen helpen nooit meer dan een paar contacten verwijderd zijn. Dus dat varkentje gaan we eens even wassen. Voilà.

1 april, voor het betere netwerken met de betere (leukere) reclametypes, vanaf 17:00 uur, Europaplein 2. RA*W Bacon Borrel