Nederland, Utrecht12 maart 2020, door Imara Milatz

Niet is Onmogelijk in dit nieuwe pop up restaurant – 14 maart 2020

Nederland, Utrecht, 12 maart 2020, door Imara Milatz

Niet is Onmogelijk in dit nieuwe pop up restaurant – 14 maart 2020

Niets is onmogelijk. Stop de persen! He-le-maal niets is onmogelijk aanstaande zaterdag (14 maart 2020). Wie wat waar aanstaande zaterdag?? Ja, dat wil je wel weten hé! Bij het hartstikke oppoppend pop up restaurant onder de toepasselijke naam 'Niets is Onmogelijk' in Utrecht. In dit pop-up restaurant maken maar liefst 20 (twintig!) keukens met ieder een eigen thema onder één dak jouw avond onvergetelijk. Deze thema's maken van jouw date night een unieke date ervaring. Als je nu nog je tickets boekt ervaar jij zaterdag al hoe het onmogelijke mogelijk wordt.

 

Pop up restaurant Niets Is Onmogelijk

Pop up restaurant Niets Is Onmogelijk

Dat wil je niet alleen omdat het onmogelijke mogelijk gaat wordt maar ook omdat het een te gekke avond belooft te worden. De diners van het pop-up restaurant vinden plaats in elk een andere keuken van de 20 Bruynzeel keukens, waar het event plaats vindt. Dat belooft een date night aan verschillende tafels als ‘Netflix & Grill’, dineren met je billen in een ballenbak of kunnen fitcouples al dinerend een virtuele fietstocht maken en worden jij en jouw date bij ‘Duurzaam Dineren’ verzorgd door InStock, een organisatie die zich inzet tegen voedselverspilling. U begrijpt ieder thema een menu op maat gemaakt. Zo krijg je libido-verhogende gerechten in ‘Restaurant Lust’. Of ervaar je hoe de enige echte Snackspert je alle ins & outs vertelt over snacks in de ‘Frituur Schuur’. En om de experience compleet te maken is de host van de avond niemand minder dan de charmante Sergio Yvent. You know who, die fijne man die First dates presenteert (guilty pleasure). 
Reserveren doe je hier (€30 per tafel voor 2 personen). Het eet al helemaal fijn wetende dat de gehele opbrengst naar het Ronald McDonald Huis in Utrecht gaat.