21 maart 2020, door Maartje

Je leukste kids- én ouderplatform: Kids to Go!

21 maart 2020, door Maartje

Je leukste kids- én ouderplatform: Kids to Go!

Ha! Daar ben je! Op ons Kids To Go platform, een samenwerking tussen Barts Boekje en NaturNes Bio, heerlijke bio hapjes, tussendoortjes, knijpzakjes en maaltijdpotjes voor thuis en voor onderweg.

Zoals je van Barts Boekje gewend bent, gaan we er graag eropuit. Vandaar deze samenwerking: het komende jaar lees je hier iedere week over de allerleukste adresjes voor kids (en hun ouders natuurlijk) door heel Nederland. Lekker lunchen (en spelen!), een kop koffie scoren (babychinno's uiteraard), uit eten gaan (ook in de vroege uurtjes) en de gezelligste overnachtingen met je kids! En nu we tijdelijk even iets meer aan huis gekluisterd zitten, lees je hier óók de leukste, gezelligste en meest inspirerende ideeen voor, inderdaad, thuis. Veel plezier en we zien je snel weer ergens in het land.

Wat is Kids to Go?

Wat is Kids to Go?

Wat is Kids To Go precies? Simpel. Wij van Barts Boekje, en de mensen achter NaturNes Bio, zijn zelf ouders en zodoende onze eigen doelgroep. De een schrijft over de leukste dingen om te doen met je kleintje, de ander maakt de beste producten voor diezelfde kleintjes. Daar moesten we natuurlijk wat mee! Omdat jij, net als wij, je kindje waarschijnlijk het allerliefst wil integreren in het leuke leven dat je leeft, en niet ineens veranderen in een ander mens, alleen omdat je vader of moeder bent geworden. Je bent nog steeds jezelf met dezelfde interesses. Je wilt nog steeds kunnen reizen, uiteten gaan of naar een festival – het beste van alles en nu samen met je kindje! Maar hoe dan? Nou, that’s where Kids To Go comes in! Die ene echte leuke koffietent, dat fijne restaurant waar goed op je kids gelet wordt, dat hotel dat echt leuk én handig is om met je kindje heen te gaan… Kids To Go dus, een nieuw en fris platform boordevol inspiratie en tips.

 

 

Liefs,

team Barts Boekje & NaturNes Bio.

NaturNes Bio? Say what?

NaturNes Bio? Say what?

Kids To Go is een samenwerking tussen BartsBoekje.com en NaturNes Bio. Die laatste is een nieuw merk dat veel tijd en liefde steekt in het maken van heerlijke bio hapjes, tussendoortjes, knijpzakjes en maaltijdpotjes voor thuis en voor onderweg, alles voor baby’s, dreumesen, peuters en kleuters. Wist je bijvoorbeeld al dat alle potjes vooral uit groente bestaan en nooit meer dan 10 ingrediënten bevatten? En dat er écht geen enkele conserveermiddel, nimmer zout en suiker of e-nummers worden toegevoegd? Want als je met kids op pad bent, dan wil je natuurlijk wel iets lekkers meenemen, zoals een biologisch kinderchipje of een handig knijpzakje. Immers, daar voel je je toch net iets beter bij dan met lolly’s, gevulde koeken en gefrituurde chips met zout.

NaturNes Bio deed (uitgebreid) onderzoek naar de behoeften van (jonge) ouders, en daar kwamen een aantal interessante resultaten uit naar voren. Wist je bijvoorbeeld dat veel mensen nog steeds gemak voorop zetten, en maaltijdpotjes aanschaffen voor gebruik ‘onderweg’ (op locatie uiteraard). En dat maaltijdpotjes geliefd zijn zodat je meer tijd overhoudt voor leuke dingen, zoals speeltuinen afstruinen en boekjes voorlezen? Al vonden we een van meest verrassende, en leukste (!) uitkomsten dat het gros van de ouders van nu dit hartstikke helemaal top vinden, en totaal niet onzeker worden van het feit dat ze voor goede voeding én gemak gaan. Het een sluit het ander namelijk niet uit, en dat is meer dan helemaal goed.