17 oktober 2021, door Maartje

Baby’s (and parents) finest: de nieuwe Noppies Baby Comfort collectie

17 oktober 2021, door Maartje

Baby’s (and parents) finest: de nieuwe Noppies Baby Comfort collectie

Mogen we even op de zeepkist voor het Nederlandse babylabel Noppies? Het lanceert namelijk een echt ontzettend leuke, hebberig makende, superzachte en 'gewoon' (want hoe gewoon is gewoon nu helemaal) hele mooie collectie voor de aller-mini-ste mini's. Noppies Baby Comfort doopte het merk de lijn en predikt daarmee naar eigen zeggen 'care, comfort & design voor de
allerkleinsten'. En daar hebben we he-le-maal niks tegenin te brengen. Om, dat zijn we. Niet onbelangrijk: naast dat de collectie knap en zacht is, zitten er tal van slimme foefjes in de designs (van die design-handigheden die logisch lijken en toch meestal ontbreken - thank you, Noppies!), zijn alle artikelen op een duurzame manier gemaakt én is een en ander - zoals je van Noppies zomaar gewend kunt zijn - nog betaalbaar ook. Win-win-win-win-win noemen we dat. 

Noppies Baby Comfort collectie

Noppies Baby Comfort collectie

Die foefjes, daar willen we het vooral nog even over hebben. Want die titel van de collectie, ‘Noppies Baby Comfort’, is  – volgens ons – vooral gericht op óns comfort. Oké, niet helemaal want de items zijn zoals gezegd heerlijk zacht en fijn voor je baby, maar de productlijn laat oprecht zien dat Noppies (aanstaande) jonge ouders begrijpt. Neem nou de voetenzak voor in je kinderwagen of in het autozitje: die is – uiteraard – voorzien van ruimte zodat alle soorten gordels er op een veilige manier doorheen passen én in de voetenzak zit een handig zakje waarin je de speen van je kleintje kunt stoppen. Zo simpel und yet zo slim. Design én functionaliteit, precies waar je als jongbakken ouder behoefte aan hebt, nietwaar?

Over slim gesproken: Noppies snapt ook dat niemand tegenwoordig nog een handleiding leest… (toch?). En toch heb je soms even behoefte aan wat meer info. In comes de QR-code die aan elk product hangt en die je naar tekst en uitleg op de site leidt. Easy does it. 

En er is meer waar we als een blok voor vielen:

Het aanbod is echt ontzettend groot! Cute bloemmotiefjes in de mooiste trendkleuren, zoals roest en mosgroen, zachte ‘Scandi‘ kleuren en heerlijke patroontjes – het moet nogal gek lopen als je niet iets in je smaak vindt. En dan dus ook die hele goede Noppies prijs.

Laat je blik vooral vallen op de verschoonhoes. Die heeft namelijk een antislip laag aan de onderkant zodat het verschoonkussen niet van de commode glijdt. Slim. Told you so. En de slaapzak is rond. Dat zie je misschien wel vaker, maar wist je ook dat dit is zodat je kindje in de voor hem meest comfortabele positie in slaap kan vallen? Is zo (en dat soort weetjes lees je dus als je die QR code scant). En wie al een kindje heeft, weet dat het nogal eens een uitdaging kan zijn om zo’n spetterend (en glibberig) minimensje af te drogen zonder zelf kletsnat te worden. Vandaar de badcape die je met een drukknoopje kan vastmaken achterin je eigen nek. Zo kun je gemakkelijk met twee handen je kindje uit bad tillen en zorg je ervoor dat je zelf droog blijft. 

Noppies Baby Comfort is vanaf 18 oktober te koop op Noppies.com (en in de Noppies winkels).