6 januari 2018, door Maartje

O My Bay Amsterdam luiertas

6 januari 2018, door Maartje

O My Bay Amsterdam luiertas

Er zijn van die dingen... Daar willen de meeste vrouwen - wanneer zwanger - eigenlijk liever niet aan. Van die zwangerschapsfuiken a.k.a. zwangerschapskleding bijvoorbeeld. Met van die strikjes op je buik. De horror. Dat dat echt heus anders kan, beschreven we hier al (style the bumb). Maar er is meer... Luiertassen. Hóezo moet je die één? Dat kan toch ook prima in die mooie leren tas die je al had? Aangevuld met een gezellig linnentasje? Is ook zo. Maar het schijnt toch nogal handig te zijn als het hengsel over de kinderwagen kan. Enzo. Ofzo. En die vakjes aan de binnenkant van zo'n luiertas, die zitten er niet voor niets. Schijnt.

Dus als we dan toch overstag gaan, dan kan het maar beter een knap gevalletje zijn. Zoals het geval is bij de diaper bag van het Amsterdamse O My Bag: een smaakvolle, stijlvolle, ingetogen not so diaper luiertas waar - en dat zijn extra bonuspunten - de man ook graag mee gezien wil worden.

Barts-Boekje - o my bag

Daar zitten een aantal voordelen aan:

1) de man wil er ook mee gezien worden en dus mag hij sjouwen.

2) Hij is stijlvol en tijdloos - we like.

3) Hij is wél voorzien van al die nodige luiertas-zaken aan de binnenkant (afwasbaar, zakjes, van dat) maar daar voel je aan de buitenkant helemaal niks van.

4) Voor nog geen 190,- krijg je dus heel veel goede tas voor je geld.

5) De metalen details zijn goudkleurig. Oke, dat laatste is een persoonlijke fuck up maar toch: daar heeft O My Bag dus wel mooi voor gezorgd.

Drie keer raden wat er bij ons in de kast staat. Juist. De O My Bay Amsterdam luiertas

O My Bag