Spanje, Ibiza11 december 2020, door Anna Sophie Wellink

Oku Hotels: de perfecte hotels om helemaal tot rust te komen

Spanje, Ibiza, 11 december 2020, door Anna Sophie Wellink

Oku Hotels: de perfecte hotels om helemaal tot rust te komen

Stel he... Over een maand of zes mag je de koffers pakken, waar ga jij dan heen? Bij Bart zijn we het unaniem eens...  Goed eten en drinken is een must, de zon is een pre, een fijn zwembad willen we ook en het liefst bivakkeren we ergens aan de zee en o, de boel met er ook nog eens knap uitzien. Dat lijkt een flinke waslijst aan eisen maar OKU Hotels heeft het allemaal.

 

(Als je dan toch twijfelt over je vakantie of je pakt liever je koffers voor een verre reis, kan dan eens hier).

OKU Hotels

OKU Hotels

OKU hotels heeft twee verschillende locaties. Eén op Kos en de ander op Ibiza. Yes, eilanden dus en and who houdt er niet van a little bit of island vibes? De sfeer is er altijd net wat meer relaxed, van dat zee briesje door je haar mag je in de winter dromen en het ziltige in de lucht zijn de perfecte ingrediënten voor een flinke dosis aan vakantie vibes. En als die koffers straks weer gepakt mogen worden, dan is dat toch wat je wil die laidback vakantie waarin niks hoeft en alles mag.

OKU hotels staat bekend om de relaxte ruimtes, de knappe looks en, belangrijk, alle hotels zijn kinder-vrij zodat je echt helemaal kunt ontspannen. Ze omschrijven zichzelf zelfs als een hotel waar gelijkgestemden elkaar kunnen ontmoeten. Interessant wel.

De sfeer in beide hotels is een combinatie tussen modern maar dan wel met een lokale toest (om er maar eens een jeukterm in te smijten). Niet alleen in de openbare ruimtes: ook in de kamers komt die mix terug. Overal natuurlijke kleuren en producten. Rieten manden, rotan stoelen, palmbomen en een vleug boho om het af te maken. Gewoon hartstikke knap al met al. En dan is het zwembad hier nog niet eens besproken! Check die foto’s… Zitzakken of een ligbed erbij aan de rand van die pool, een goed boek in je ene hand en een glas vino in de andere – ons heb je.

U snapt, het zijn hotels met alles erop en eraan. Zwembad, check, wellness, check, stranden, check. Nu nog even over de keuken want ook die verdiend een mega check. Een internationale keuken met lokale ingrediënten. Alles verser dan vers maar wel met een eigen twist. Gezond en lekker en verder kijk maar gewoon naar de plaatjes want die zeggen meer dan genoeg toch.

De keuze aan verschillende kamer types is reuze, van een kamer met een dakterras tot aan suites met een eigen zwembad. OKU Hotels heeft het allemaal.