19 oktober 2017, door Maartje

Olli Ella

19 oktober 2017, door Maartje

Olli Ella

Ineens doken ze op en kregen we ze niet meer van ons netvlies: van die nostalgische rieten mandjes in frisse kleurtjes. Na en kleine speursessie weten we inmiddels dat we bij Olli Ella moeten zijn en dat dit Engelse merk in 2009 is opgericht door de zussen Chloe en Olivia Brookman. Motto van de dames is dat iets dat in eerste instantie is ontworpen voor kinderen, niet automatisch hoeft te misstaan op een andere plek in huis. Ah, zussen naar ons hart. Daar sluiten we ons met liefde bij aan, want laat ons huis nou al bezaaid zijn met minder esthetische kinderrommel (zeiden we dat hardop?)

 

Eigenlijk wil je alles hebben op de Olli Ella site, geef maar toe. Wij wel. Check bijvoorbeeld ook de De Buggy boodschappenwagens op wieltjes: ideaal om speelgoed en knuffels in te vervoeren en komen in roze, wit, blauw en neutraal. Of de verschoonmandjes die op Olli en Ella nu eens niet onbetaalbaar zijn. Of de rieten tasjes voor aan een haak in huis, lekker nonchalant (en propvol eerder minder esthetisch kinderspul).

O, en ook helemaal verliefd zijn wij (en onze dochters) op de Olli Ella Mini Chari fietsmandjes die net zo makkelijk dienst doen als handtas. Nou wil het toeval dat er een mama-variant is… Verlanglijstjemateriaal! Je hebt het niet van ons…

Het Instagramaccount van de Engelse zusjes is minstens zo lief als de mandjes.

Olli Ella

x Jorien