15 januari 2018, door Maartje

One Duo

15 januari 2018, door Maartje

One Duo

Luiers, hydrofiele doeken, crèmes, toetenpoetsers, snacks, water, reservekleding, speelgoed, een hoedje, telefoon, sleutels... Voordat je als moeder de deur uit kan, ben je al snel een uurtje (of anderhalf) verder. En waar láát je alles?! Alleen een handzaam, lichtgewicht en superpraktische luiertas kan al dit (en meer) herbergen en is dan ook nog te tillen. En dan moet ie er uiteraard ook nog een beetje fatsoenlijk en vooral niét als een luiertas uitzien. We denken dat we zo’n tas gevonden hebben!

De One Duo luiertas ziet er niet alleen stijlvol uit, hij is ook in staat om al het bovenstaande (en meer) te dragen. Hoppa!

Barts-Boekje- One Duo 3

De tas wordt geleverd met een handig verschoonmatje en twee clips om hem aan je kinderwagen te bevestigen. Maar je hangt hem ook net zo makkelijk over je schouder of je transformeert hem in een oh-zo-hippe lievelingsrugzak.

Want ja... Je kunt voordat je moeder wordt wel heel hard roepen dat je écht geen luiertas nodig hebt en je mooie designer Chloe ook prima volstaat. Maar zodra je eenmaal op pad moet met je hele hebben en houwen, blijkt zo’n exemplaar toch wel echt essentieel en pure noodzaak wil je geen pakezel worden. Trust us...

De One Duo luiertassen komen uit Israel en zijn verkrijgbaar via Etsy bij de One Duo Etsy Store