8 november 2019, door Maartje

Ons soort geboortegoud: Fox @ Archive Store Amsterdam

8 november 2019, door Maartje

Ons soort geboortegoud: Fox @ Archive Store Amsterdam

We beginnen hier op Barts Boekje een stuk zelden met 'ik', praten sowieso liever in de 'wij-vorm'. Immers: we gaan zelden alleen uit eten of op reis. We bespreken dingen voordat we ze online knallen. Vandaar. Maar soms moet er een 'ik-je': zo krijg ik regelmatig complimenten over mijn sieraden. Het goud om mijn lijf. En dat, beste mensen, is (bijna) allemaal Fox Pomona. Groot fan ben ik van de tijdloze, precies goed sieraden van Susan. Niet zo gek, en het is evenmin gek om fan te zijn van álles wat Archive Store in huis haalt: het is en blijft de mooiste kinderwinkel van het land. En als die twee een samenwerking aangaan, dan weet je: dit wil ik. En ja hoor: dit wil ik. Je zo

fox pomona x archive store

fox pomona x archive store

Wie wat waar? Nou, de reuze-sympathieke ingetogen en wederom precies goed gouden bedels die de samenwerking tussen Fox Pomona @ Archive Store Amsterdam opgeleverd heeft. Druppelvormige, in een vorm die aan het toeval overgelaten lijkt, bedel met het initiaal van je kleintje. Precies, een vernieuwende versie van het lettertje aan je ketting (want dat heeft iedereen al). Bovendien zijn de bedels prachtig in meervoud. Je zou er spontaan drie kinderen van willen…

De hangertjes zijn 14 karaats goud en de initialen worden er met de hand ingeslagen. De grote kost 125 euro, de kleine 70.