Nederland5 september 2019, door Nina van Hilst

Logeren in een oude boerderij en tiny house: The Dutch Farmhouse Bed & Breakfast

Nederland, 5 september 2019, door Nina van Hilst

Logeren in een oude boerderij en tiny house: The Dutch Farmhouse Bed & Breakfast

De stad achter je laten en verhuizen naar een prachtige door de natuur omringde oude boerderij, rondscharrelende diertjes in de tuin en een B&B openen. Daar dromen meer mensen van. Een paar nachtjes in zo’n droom komen logeren, kan bij het lieve The Dutch Farmhouse Bed & Breakfast op 30 minuten van Utrecht en Amsterdam. Een plek om je droom weer nieuw leven in te blazen.

The Dutch Farmhouse

The Dutch Farmhouse

Marlous en Lucas verhuisden eind 2017 vanuit een klein – volgens niet Amsterdamse standaarden – appartement in Amsterdam naar een prachtige oude boerderij in Woerdense Verlaat. En omdat de boerderij en tuin groot genoeg waren, openden ze in een deel ervan een B&B. Ook namen ze enkele gezellige vrienden in huis. De geiten Linda, Roos en Jessica, de varkentjes Isabella en Dries en nog wat schapen, kippen en eenden. Dat klinkt toch als een mega vermakelijke beestenboel, niet?

In de omgeving van de boerderij kun je zwemmen in de rivier, fietsen (zijn te leen) langs de kleine dorpjes, wandelen naar de windmolen en varen. Veel Hollandser wordt het niet hoor. Toerist deluxe in eigen land. Want na een dagje Oudhollands koekeloeren kun je lekker weer thuiskomen in een van de twee verblijven van The Dutch Farmhouse.

In The Bed & Breakfast heb je een eigen ruime kamer in de boerderij. Met eigen opgang, knusse living en badkamer. Vanuit The Bed & Breakfast kijk je uit op de tuin en met een beetje mazzel scharrelen je furry friends voorbij het raam.

The Dutch Viewhouse is de tweede accommodatie en huist in een omgebouwde salonwagen. Slapen in de natuur in je eigen tiny house. Voorzien van een keukentje, woonkamer en badkamer. Hier wil je echt nooit meer weg. Een leven met heel veel minder stress en spullen voelt als een droom. Die The Dutch Farmhouse hier heel fijn tot werkelijkheid heeft gemaakt.