5 juni 2023, door Ad Vertorial

Kleurrijke bruiloft op de agenda? POM Amsterdam is het antwoord op je outfit stress

5 juni 2023, door Ad Vertorial

Kleurrijke bruiloft op de agenda? POM Amsterdam is het antwoord op je outfit stress

Colourful weddings, kunnen we geen genoeg van krijgen. Maar wat nu als je als bruiloftsgast een uitnodiging krijgt en je geen flauw idee hebt wat je aan moet trekken? Snappen we! Maar zeg maar dag tegen die outfit stress. Want, voilà: daar is POM Amsterdam.


In de nieuwe spring/summer collectie vloeien ultravrouwelijke silhouetten en tomboy-chic looks perfect in elkaar over. Denk: satijnen maxi-jurken, extravagante prints, oversized pakken en niet te vergeten (of missen) een explosie aan kleur. Ideale outfits voor een bruiloft dus. Zomers, chic, en zelfs tikkie bohemian, je kunt alle kanten op met deze collectie. Dus of je nu bent uitgenodigd voor een chique chateau of een strandbruiloft op Ibiza, als kleur onder de dresscode valt zit je met POM goed.

Een tikkeltje boho

Een tikkeltje boho

Zwierige stoffen, kleurrijke patronen en romantische ruffels; een tikkeltje boho dus. Houden we van! Zeker als we een fijne strandbruiloft op Ibiza of aan onze eigen Hollandse kust op de agenda hebben staan. Luchtig, maar toch elegant en o zo stijlvol.

Something (mint) blue

Something (mint) blue

Dikke knipoog naar traditie als je gek bent op blauw. In deze heerlijke outfits ben je het stijlvolle ”something blue” van de bruid. Zo draag je met je spetterende outfit niet alleen smaakvol bij aan alle prachtige kiekjes gemaakt door de bruidsfotograaf, maar breng je als gast ook nog een beetje geluk. Something blue staat voor trouw en zuiverheid, je gunt het kersverse bruidspaar natuurlijk niets minder.

Niet ingewikkeld

Niet ingewikkeld

Een fijne wikkeljurk is de perfecte basis voor het trouwseizoen. Je kunt er namelijk alle kanten mee op. Is de dresscode chic, dan stijl je ‘m af met een goede hak, prachtige parel accessoires, goud of andere bling materialen. Is de dresscode wat meer casual dan combineer je ‘m met stoere boots en misschien zelfs een fijn oversized (spijker) jack voor als het wat frisser wordt. Niet ingewikkeld wel lekker in gewikkeld dus. Snapt u?