24 mei 2023, door Evi Boonstra

Barts Bruidsparen – Vicky & Joey, een bruisende zomerbruiloft

24 mei 2023, door Evi Boonstra

Barts Bruidsparen – Vicky & Joey, een bruisende zomerbruiloft

Ha, daar heb je Vicky en Joey! Zo’n heerlijk koppel dat hun liefdesverhaal wil delen. In Barts Bruidsparen geven lovebirds het ultieme inkijkje tijdens hun bruiloft - alles wat je wil weten en zien dus. Doorscrollen tot het eind is een must, daar vind je namelijk alle kanjers die deze bruiloft mogelijk maken.  

Waar het allemaal begon? Vicky en Joey lopen elkaar na een avondje stappen met dank aan gemeenschappelijke vrienden tegen het lijf. Al snel vliegt de vonk over tussen de twee. Joey runt Coco’s Outback aan het Thorbeckeplein in Amsterdam, Vicky is wedding en event manager/-stylist bij Myrthe Regelt Het. Ze delen hun liefde voor ondernemen en hospitality. Het duo koopt in 2020 een caravan, die ze volledig omtoveren tot rijdende bar. En niet zomaar een bar, een bruisende bar wel te verstaan. Bubbels of cocktails, het duo schenkt de meest lekkere drankjes.

First things first, Joey vraagt Vicky’s vader zo’n 1,5 jaar voor het aanzoek om haar hand - iets met Corona dat roet in het eten gooide. Op hun reis door Zuid-Afrika komt de ring dan eindelijk uit zijn zak. Het ‘perfecte moment’ vinden blijkt zo simpel nog niet, maar in een idyllisch hutje op de top van een waterval stelt Joey de grote vraag.

Barts Bruidsparen Vicky & Joey

Een goodiebag vol herinneringen

Een goodiebag vol herinneringen

Wat het huwelijk voor dit sprankelende koppel betekent? Een leven lang alles samen delen en voluit genieten. Het samenzijn met geliefden en dit zo persoonlijk mogelijk maken is dan ook, zonder twijfel, het belangrijkste ingrediënt voor hun bruiloft. Een weekend-bruiloft is daarom een must voor de twee. Voor iedere gast is er op de slaapkamer een persoonlijke goodiebag vol herinneringen. Op vrijdagmiddag staat de eerste groep intimi al klaar om samen alles op te bouwen voor de grote dag. Ieder met z’n eigen kwaliteit en allen even enthousiast. Werkoutfits gaan aan. De ene wil stylen, de andere sjouwen, en de ouders staan samen in de keuken voor het bereiden van een met liefde overladen diner.

Romantisch met een vleugje Game of Thrones

Romantisch met een vleugje Game of Thrones

Met 65 dag- en 90 avondgasten in het vooruitzicht, kan de grote dag op zaterdag eindelijk worden afgetrapt. De ceremonie vindt plaats in een kleine kapel in Maastricht. Met haar prachtig gedecoreerde plafond en imposante kroonluchters, geeft deze plek de ideale intieme sfeer die het koppel zoekt. Hun trouwe viervoeter Frenkie is eregast tijdens de ceremonie. Dikke bonus voor de grote tuin die bij de kapel zit, waar de gasten voor de ceremonie worden ontvangen en na de ceremonie direct aan de borrel kunnen.

Barts Bruidsparen Vicky & Joey

De rest van het weekend wordt gevierd in België, op zo’n twintig kilometer van Maastricht. De locatie is eigenlijk geen trouw locatie. Maar een mooie groene plek met veel ruimte waar alle gasten kunnen blijven slapen -zo eentje waar je alle vrijheid hebt- is de wens. Deze plek leent zich daar perfect voor. Op de locatie wishlist staat ook een goede horeca keuken. Twee vrienden van het stel zijn chef-kok en zij verzorgen een spectaculair vega diner op de grote dag. Al met al is het vinden van zo’n droomlocatie geen gemakkelijke klus, maar hier draaien horeca en productie tijgers Vicky en Joey hun hand niet voor om.

Barts Bruidsparen Vicky & Joey

Bourgondische zomeravond

Bourgondische zomeravond

Natuurlijk mag Fonkelbar niet ontbreken en schenken Vicky en Joey de lievelingsdrankjes van hun gasten. Het diner vindt plaats in de buitenlucht tussen het groen. De tafels worden prachtig gestyled met zomerse bloemen van bloemkunstenaar Edenique. Uren wordt er getafeld, het is zo’n lange zomeravond waar je alleen maar van kunt dromen.

Barts Bruidsparen Vicky & Joey

Advies van Joey & Vicky:

  • Geniet! Yes, van het hele proces van A tot Z
  • Doe wat bij je past. Een chaotische ceremonie, omdat je hond er ook bijhoort? Tuurlijk, go!
  • Neem een professionele weddingplanner of ceremoniemeester in de hand, dan kun je veel beter loslaten 

Geniet en stress less

Geniet en stress less

Knap en kundig als ze zijn in hun vak, heeft het stel alles tot in de de minuten voorbereid en uitgeschreven in hun eigen draaiboek. Uiteindelijk loopt er op de dag zelf toch het een en ander anders dan verwacht en dit is voor hun scherpe horeca- en organisatietalent lastig los te laten. Maar natuurlijk is dat verre van het belangrijkste, het is de overload aan liefde en mooie woorden die je bijblijven op zo’n dag. 

Wat ze andere bruidsparen mee willen geven? Geniet! En dan van het hele proces van A tot Z. Doe lekker wat bij jullie past. Als dat een chaotische ceremonie is omdat je je hond erbij wilt hebben, go! Oh, en een weddingplanner of ceremoniemeester is dus echt een fijne (en geen overbodige) luxe. Neem je een professional in de hand, dan kun je echt beter loslaten op de dag zelf. Zo geniet je zelf, maar ook je vrienden en familie nog meer – en dan tien keer zo relaxed dus.

Barts Bruidsparen Vicky & Joey

Fotografie: Kiki van Dam
Jurk bruid: Edwin Oudshoorn Bridal Couture
Pak bruidegom: Michael & Giso
Locatie: Cellebroeders Kapel Maastricht
Floral Styling: Edénique Floral Design
Bar: Fonkelbar
Catering: @keukenprinscatering