25 april 2023, door Sanne Carbaat

Chefs at the Parc bij Parc Broekhuizen (meer dan 70 Michelinsterren verzameld!)

25 april 2023, door Sanne Carbaat

Chefs at the Parc bij Parc Broekhuizen (meer dan 70 Michelinsterren verzameld!)

Oef, dit is me toch een mooie voor alle foodies! Van 13 t/m 16 mei 2023 kun je bij Parc Broekhuizen aanschuiven voor het Chefs at the Table. Maar liefst 32 chef-koks van het hoogste kaliber verzamelen zich dan hier om de allermooiste, de allerlekkerste en meets verfijnde gerechten op tafel te zetten. Dat komt neer op meer dan 70 Michelinsterren bij elkaar op één locatie. Dineren bij een één-, twee-, of driesterren is natuurlijk al feest, dus vermenigvuldig dat met heel veel en dan heb je een beetje de vibe van dit evenement.

 

Binnen Europa is er nog niet zo'n groot culinair festijn geweest, dus pak deze kans met beide handen aan en boek je ticket nu het nog kan (ze gaan sneeeeeeel!).

 

Chefs at the Parc

Parc Broekhuizen | Chefs at the Parc

Parc Broekhuizen | Chefs at the Parc

Een scala aan Europese topchefs vind je dit weekend bij Parc Broekhuizen. Ze maken elk hun favoriete signature dish en stellen een menu samen waar je het nog wel een tijdje over gaat hebben. Natuurlijk komen ze een praatje aan tafel maken. Ook leuk: je kunt alles in de keuken volgen op het grote scherm. Alsof je ernaast staat, maar dan zonder in de weg te lopen.

Kun je dit weekend niet? Dikke pech, maar een nachtje slapen bij Parc Broekhuizen en aanschuiven bij Restaurant Voltaire of Bistro LOF is al-tijd een goed idee.

Parc Broekhuizen