12 april 2024, door Rosa Ledel

Saaie keukenkastjes en een witte muur, hoe fix je dat? Plakstickers is het antwoord

12 april 2024, door Rosa Ledel

Saaie keukenkastjes en een witte muur, hoe fix je dat? Plakstickers is het antwoord

Een saaie keuken in je huurhuis... Van die standaard keukenkastjes en een witte muur waar je van de huisbaas zeker niet aan mag zitten, maar die je een doorn in het oog zijn; hoe fix je dat? Plakstickers is het antwoord. Op TikTok is het een hele hype massaal bestellen we plakstickers. Even goed uitmeten en priegelen, maar uiteindelijk mega easy!

Van grote groene tegels naar kleine roze tegeltjes, je kunt het je zo gek niet bedenken.

3D plaktegels

3D plaktegels

Doordat de plaktegels 3D zijn, creëer je diepte in je interieur en geef je je keuken zo een hele nieuwe look. Overal in huis kun je de plaktegels plakken, in je keuken, de badkamer, het toilet, maar ook je trap.

De tegels zijn gemakkelijk schoon te houden. Twee keer je poetsdoekje eroverheen en schoon is Kees. De tegels kunnen makkelijk tegen dagelijks gebruik en gaan dan ook lang mee. Ben je ze zat? Dan trek je ze zo weer van de muur af.

Bij Bol.com hebben ze alle tegels die je zoekt. Je kunt ze al vanaf een klein prikkie scoren. Van een mosgroene kleur tot aan delfts blauw, van grote tegels tot aan kleine tegels en van kleur tot aan een print. Wij zeggen sprinten naar bol.com.

Plaktegels van bol.com