27 november 2023, door Nina van Hilst

De tofste planners, journals en agenda’s voor 2024

27 november 2023, door Nina van Hilst

De tofste planners, journals en agenda’s voor 2024

Het nieuwe jaar ligt weer op de loer en we hebben nu al zin in 2024. Hoewel we ieder jaar weer zeggen "volgend jaar ga ik het beter doen" is dat vaak na afloop van het jaar maar weinig gebleken. Wat helpt bij stappen vooruit zetten, is doelen stellen. Doelen die je met een goed gevoel kunt afstrepen en dan weer door naar het volgende doel. Deze planners en agenda's vinden wij de tofste en fijnste. Bring it on 2024!

 

Ben je op zoek naar een cadeau? Kijk dan eens in deze altijd goed cadeaulijst.

Duurzame Kalender

Duurzame Kalender

Een van de fijnste websites voor duurzame tips vinden we de site van Milieu Centraal. Nu is offline natuurlijk het nieuwe online – niet echt maar op sommige momenten zeker – en dus maakten Uitgeverij Snor en Milieu Centraal een kalender zonder jaartal en dus altijd te gebruiken. In de kalender vind je naast de dagen tips en inzichten om kleine duurzame veranderingen te maken. De Duurzame Kalender is die vrolijke reminder om minder plastic te kopen, je huis te isoleren of die trui aan te trekken ipv de verwarming aan te zetten.

Duurzame Kalender €12,50 bij Uitgeverij Snor

Moonsisters Calendar

Moonsisters Calendar

Clean en mysterieuze vormgeving, leuke maan-weetjes en lekker scheuren. Dat is de Moon Calendar van Jetteke en Lieke van Lexmond, al is die laatste weg bij de Moonsisters. Vorige jaren waren de kalenders al snel uitverkocht. De mooie scheurkalenders hebben tips afgestemd op de maancyclus. De vormgeving is a little different dit jaar met prachtige botanische tekeningen en fijne vintage kleuren. We willen deze kalender wel aan onze muur hebben hangen in 2024.

Moon Calendar 2024 €29,95

Gathershop

Gathershop

Een van de mooiste winkels van Amsterdam vinden we Gathershop. Een beetje verstopt in het losse stuk van De Hallen maar de kenners weten Gathershop te vinden voor home goods, sieraden, stationary en cadeaus. Ieder jaar hebben ze weer enkele mooie, serene planners. Waaronder enkele planners zonder jaartal en dus te gebruiken in het jaar dat jij wilt. Agenda’s met vaste data heeft ze natuurlijk ook. Koop er ook meteen een mooie journal of notebook bij en de eerste stap naar een knap, opgeruimd bureau is gezet.

Gathershop agenda’s en kalenders

Selfcare Journal

Selfcare Journal

Hoe voel je eigenlijk? Het gebeurt te vaak dat we maar doorgaan en dat we achteraf terugkijkend beseffen dat we best wel wat beter voor onszelf hadden mogen zorgen. Als het aan de Selfcare Journal van Rock Your World ligt, maken we daar werk van. Deze journal is gebaseerd op positieve psychologie, Ayurveda en Astrologie. En is bedoeld om je te begeleiden om het beste uit jezelf te halen en je krachtiger, energieker, productief en in balans te voelen.

Rock Your World – Selfcare Journal €37,50

Misc Store

Misc Store

Ben je wat specifieker in hoe je de inhoud van je agenda wilt, kijk dan is bij Misc Store. Ze hebben een winkel in Amsterdam West. Maar een tevens zo goede webshop voor de rest van het land. Misc heeft allerlei agenda’s, journals en planners. Ze hebben hyper zen agenda’s uit Japan, minimalistische van Monocle en klassieke uit Frankrijk. Praktisch, stylish verantwoorde agenda’s ga je hier zeker vinden.

Misc Store