14 augustus 2020, door Nina van Hilst

Play in Choc, de plasticvrije, vegan kinder surprise chocolade

14 augustus 2020, door Nina van Hilst

Play in Choc, de plasticvrije, vegan kinder surprise chocolade

Kinder Surprise eieren, wie kent ze niet. Het makkelijke - ligt toch bij de kassa - goedhoudertje. Beetje chocola die - eerlijk toegegeven - wel lekker is. En een hoopje plastic wat vervolgens een dag later in de prullenbak ligt om daarna nog zo'n 10.000 jaar op de planeet rond te zwerven. De ene ouder denkt 'prima toch'. De ander denkt 'moet dat nou?'. Er is iets een betere, knappere en lekkerdere versie! Play in Choc heeft een mooi vormgegeven, organic en plasticvrije variant. Die ook nog eens gluten- en notenvrij én vegan is. Very cute indeed!

Play in Choc

Play in Choc

Een van de eeuwige discussiepunten in het ouderschap blijft: wat geef je je kind? Wat voor eten, hoeveel en welk speelgoed, hoeveel schermtijd? We mogen anno 2020 natuurlijk geen generalisaties maken over wie van de twee ouders sneller voor plastic troep, foute snoepjes en die speen in de mond kiest. But if you know, you know.

Mocht jij nu die ouder zijn die liever voor bewuste dingen kiest: minder plastic troep, betere ingrediënten, goede looks. Doe jezelf dan een plezier en bestel meteen een doosje van deze schattige goedhoudertjes. Je kunt ze maar vast in de kast hebben liggen toch? Play in Choc heeft de knapste mini cadeautjes met lekkere chocolaatjes. In een leuk vormgegeven doosje zit vegan chocolade plus een kartonnen diertje die mini echt zelf in elkaar kan zetten en uren mee spelen. De diertjes passen qua vormgeving uiteraard ook echt bij elkaar en zijn mooi genoeg om als verzameling neer te zetten.

Je koopt Play in Choc onder andere bij Sissy Boy, Odin en Ekoplaza.