3 juli 2019, door Jorien Thijs

Nog tot 14 juli: Pop-up babyrestaurant in de Foodhallen, Rotterdam

3 juli 2019, door Jorien Thijs

Nog tot 14 juli: Pop-up babyrestaurant in de Foodhallen, Rotterdam

Met al die baby's die blijven op-poppen, kon een pop-up babyrestaurant niet uitblijven. Que? In de Foodhallen van Rotterdam zit nu tijdelijk een restaurant van kids- en baby foodmerk De Kleine Keuken, compleet gericht op baby’s. Het tijdelijke babyrestaurant ging al eerder open en was een razend succes, wat ons niks verbaast. Vanwege dit succes blijven ze lekker nog even open: Het pop-up babyrestaurant blijft nog tot 14 juli, dus da's mooi voor jonge ouders die toe zijn aan een borrel.

Babyrestaurant in de Foodhallen Rotterdam

Babyrestaurant in de Foodhallen Rotterdam

Natuurlijk serveren we ook weleens een zelfgemaakte prak aan het kroost, maar mag het alsjeblieft soms even makkelijk? And that’s where de Kleine Keuken comes in: gezonde maaltijden voor het jong. Handig voor thuis, leuk voor uit. In het eerste echte babyrestaurant schotelt de Kleine Keuken de kleinste fijnproevers iets lekkers voor. Zijn we blij mee, want met een vriendengroep steeds groter en gezelliger wordt met al die baby’s, is het spontane geborrel op vrijdagmiddag er wel een beetje vanaf. Oplossing: we scoren bij de Kleine Keuken snel iets te snaaien en te drinken voor de mini op weg naar – wij noemen een – Roffa Streetfood of Taqueria Lima in de Foodhallen.

Ook als er een serieuze bodem gelegd moet worden, kun je bij de Kleine Keuken terecht. Nog vaak genoeg treffen we een troosteloos kindermenu voor serieus geld als we ergens met het minivolk gaan eten. Zo niet bij het babyrestaurant, waar je gezonde biologische maaltijden voor een paar euro bestelt voor je uk. Op het menu staat voor de allerkleinste mini’s bijvoorbeeld pompoenpuree en voor kinderen vanaf 10 maanden pasta met zalm. Zoon of dochter in de knappe kinderstoel van Stokke en bunkeren maar.

Nog tot 14 juli, dus plan die vrijmi-, zami- of woemi- (joh doe ’s gek) borrel maar in. Meet me at the bar.