24 augustus 2020, door Maartje

Nazomerse vanlife: workation én weekendjes weg bij pop-up camping de Camphanen

24 augustus 2020, door Maartje

Nazomerse vanlife: workation én weekendjes weg bij pop-up camping de Camphanen

De 'rondreizende' camping van De Camphanen. Hier mag je slapen in een unieke campervan midden in de Nederlandse natuur. Bovendien nemen de mannen achter het concept, zelf ervaren kampeerders die van wanten weten, alles voor je uit handen. Bij aankomst op de camping staat er een ready-to-sleep busje voor je klaar, inclusief gezellig buitenzitje, kampvuur mogelijkheid en sanitaire voorzieningen. Maar écht aan alles is gedacht.

Update: de zomervakantie mag dan voorbij zijn, maar de nazomer is nog maar net begonnen. Om ook in september nog volop te genieten hebben ze bij De Camphanen twee nieuwe dingen.
1. Je kunt voortaan ook een weekend komen kamperen. De leuke campers zijn te boeken vanaf 2 nachten.
2. Of een doordeweekse 'workation' boeken. Lekker werken in de natuur vanuit een je busje, al je maaltijden geregeld én s'avonds lekker ontladen aan het kampvuur.

De Camphanen

De Camphanen

Kamperen een vrouwending? Echt niet! Oke, oke, wij zien ook wel dat de bloemetjes, gekleurde kussentjes, vlaggetjes en meer woorden met een hoop ‘-tjes’ er achter de gemiddelde camping kleuren, maar echte stoere mannencampings zijn er ook! Sterker nog: stoere campings die leuk zijn voor het hele gezin. Vertel verder?

Oke: Sander en Victor, de mannen achter De Camphanen (topnaam trouwens ook) zijn zelf nogal van het kamperen met hun eigen kroost en zoals we hier al eerder schreven: kamperen kun je (écht!) leren. Vallen en opstaan, maar als je dan een paar jaar verder bent, dan is de checklist echt wel compleet.

Bij aankomst op de pop-up camping van de Camphanen staat er 25 unieke vintage voertuigen kant-en-klaar gereed. Bijvoorbeeld een 6-persoons DAF stadsbus (!) en een customized brandweerwagen. Leuk voor kids én volwassenen. Waar ze deze zomer enkel een volle week te boeken waren, zijn ze dit najaar ook voor een weekendje te boeken. Nog even weg, het kan dus!

Workation

Workation

Of het nu worstelen is met thuiswerken en kinderen die thuis zijn. Of je gek wordt van je eigen vier muren. Na maanden van thuiswerken en kantoren die nog steeds niet volledig open zijn, is nieuwe werk-energie welkom. Bij de Camphanen kun je een tweedaags of midweek arrangement boeken. Werken met goede wifi vanuit je camper. Gezonde lunch, ontbijt en diner worden voor je geregeld. En s’avonds gaat toch echt die laptop dicht om even te ontladen in de natuur. Dat is toch de werkomgeving die je altijd al gewild hebt?

Een balletje opgooien bij je baas om voor het hele team een rondje campers te boeken vinden wij ook echt een topidee.

Meer info over de workation vij de Camphanen kun je opvragen door te mailen naar info@decamphanen.nl of bellen naar 06-57582859 als je dit nu deze week wilt. We do!

"

Tijdens een avontuur van een jaar waarin we met zijn vieren (Victor, zijn vriendin en hun twee kindjes) was geen dag hetzelfde. Met De Camphanen willen we dat andere mensen dit ook kunnen ervaren, een week lang een ander leven.’’ Sander vult aan: ‘’Juist nu is het heerlijk om te avonturen in eigen land. Vandaar dat we gekomen zijn met de reizende camping waar je slaapt in unieke campervans. Zo ervaar je toch nog een beetje het leven on the road.’

"

Of er nog wat te beleven valt bij de Camphanen? Echt wel. Er is een knuffelbos waar wildlife knuffels gespot kunnen worden en een (toffe) kinderdisco waar overbezorgde papa’s toch echt niet welkom zijn. Koters in slaap? Top! Tijd voor vaders en moeders: op de nomadenplek van de Camphanen staan diverse foodtrucks waar je naast een patatje mayo ook een gezonde hap kunt scoren. Daarna kunnen de voetjes van de vloer in de silent disco. Heb je het iets te bont gemaakt? De mini-melkboer koffiejuffrouw pept je de volgende dag weer op. Na een week lang avonturieren, hoef je alleen je eigen spulletjes mee te nemen.

wie wat waar?

De Camphanen strijkt deze zomer neer in het groene Ewijk, vlakbij Nijmegen. Een goede spot want de pop-up camping schurkt tegen een Gardamee-eske water in natuurgebied De Groene Heuvels. Er zijn bakfietsen te huur waarmee je tochten langs de Waal of naar het gezellige Nijmegen kunt maken.

Boeken? Via www.decamphanen.nl is er keuze uit 25 unieke voertuigen en verschillende opties voor weekenden en weekdagen.

wie wat waar?