Nederland, Veluwe16 april 2021, door Anne Abendroth

Eindelijk een luxe hideout in de Nederlandse natuur: de Cuber Outdoor Suites

Nederland, Veluwe, 16 april 2021, door Anne Abendroth

Eindelijk een luxe hideout in de Nederlandse natuur: de Cuber Outdoor Suites

De behoefte naar rust en ruimte wordt alsmaar groter. We get it. Eerder schreven we over een hotelkamer zonder muren in de Zwitserse Alpen met een uitzicht waar je U tegen zegt. Een droom voor ons Nederlanders. Tot nu. De mannen achter Cuber snappen dat namelijk en wij staan te popelen om hun bijzondere hotel te gaan testen: midden in de natuur van de Veluwe komt een luxe hotelkamer: Cuber Outdoor Suite. Let's go to de Veluwe!

 

Cuber Outdoor Suites

Cuber Outdoor Suites

De 30 Cuber Outdoor Suites vind je in hartje Veluwe. De suites staan op verschillende plekken aan de rand van het Nationale park de Hoge Veluwe in Hoenderloo. Oprecht een van de mooiste stukken in de Nederlandse natuur die je maar kunt bedenken. Beloofd. Het eerste dat gelijk opvalt zijn de grote ramen van de suite, waardoor de kamer veel lichtinval heeft en als het ware blend met de natuur. Je kunt gemakkelijk een wild zwijn of hert spotten. Gewoon vanuit je bed of op de bank, ha! Binnen is het verder ingericht met donkere kleuren, waardoor de suite er très chique uitziet. En als er een heldere nacht in zicht is, kun je heerlijk vanuit het kingsize bed naar de sterrenhemel turen met manlief/partner. Bien. Verder vind je een heuse regendouche met een glazen plafond en een giant terras met een buitenhaard. En ja lieve mensen. Dit wil je gewoon meemaken. Echt.

Maar er is meer, want de suite wordt bestuurd met de Cuber app. Van het openen tot de deur, het dimmen van de lichten en besturen van de zonnewering. Alles wordt geregeld met de app. Als je zin hebt in ontbijt op bed, no problemo. Dan bestel je gewoon ontbijt via de app. En als kers op de taart wordt er op basis van je behoeften een lokale gids aan je app gekoppelt. Wil je met manlief uiteten? No worries. Je gids maakt een heuse lijst met top restaurants. We zijn fan.

Cuber Outside Suites

Meer slapen in de natuur inspo nodig? Lees hier meer.

Op zoek naar bijzondere plekken om te overnachten met de kids? Check it out!