5 juli 2019, door Barts Boekje

Alle hens aan het Pulitzer Pride Pink Deck: bijzijn is inhaken

5 juli 2019, door Barts Boekje

Alle hens aan het Pulitzer Pride Pink Deck: bijzijn is inhaken

Stel je bent een hotel beginnend met een P en je ligt aan de Prinsengracht, en de Canal Pride komt eraan. Wat doe je dan? Inderdaad, je verzamelt de leukste hens aan dek, je rolt een 30 meter lang ponton uit en aye aye, sexy kapitein: je hebt Pulitzer Pride Pink Deck. Bekt lekker, niet?

Pulitzer Pride Pink Deck

Pulitzer Pride Pink Deck

Dat is precies wat, je raadt het al, Pulitzer Amsterdam gaat doen aan de voorzijde van hun prachtige hotel op de leukste Amsterdamse dag van het jaar: 3 augustus. Beter bekend als de dag die je wist dat zou komen; de dag van de Amsterdam Pride Canal Parade.

Maar Pulitzer zou Pulitzer niet zijn als ze niet flink zouden uitpakken, met alle roze luxe van dien. Denk aan een cocktailbar op het dek, met van die poederroze cocktails gecreëerd door Pulitzer’s Bar (lees: zacht voor het oog, sterk voor het hart hihi). Denk aan wijnen van Kracher, onbeperkt, en denk aan culinaire versnaperingen als oesters, poké bowls, bao buns en Hollandse appeltaart, heerlijke bitterballen, saté en knapperige kip. Ja, bij Pulitzer weten ze wel hoe ze je moeten fêteren.

Je? Ja, je. Want we hebben het leukste nog niet eens verteld: jij – ja, jíj – kunt ook op het knalroze Pride Pink Deck staan. Voor €199,- krijgen we (jij, ik, iedereen vanaf 18+) de unieke kans om de gelukzalige grachtenparade te bewonderen. En vooral: om samen met iedereen op het Pride Pink Deck te vieren dat je kunt zijn wie je bent. In dit geval dol & dronk dus.
Wil je alvast sfeerproeven? Bekijk dan alvast hier de aftermovie van vorig jaar. Tickets voor Pulitzer Pride Pink Deck zijn hier verkrijgbaar.