Nederland8 augustus 2023, door Michel + Renske

Pumpkin Factory – pluktuin in de bollenstreek

Nederland, 8 augustus 2023, door Michel + Renske

Pumpkin Factory – pluktuin in de bollenstreek

De vakantie betekent voor ouders hard op zoek naar de leukste activiteiten. Liefst iets wat hout snijdt aan beiden kanten, zowel voor jong en oud, en weer eens wat anders dan Monkey Town of meer van dat soort. Wel, rij de bollenstreek in en laat je verrassen.

Pluktuin in Lisse

Pluktuin in Lisse

Tijdens de zomervakantie is een dagje strand of een speeltuin natuurlijk zalig, maar net zo leuk is de natuur in de bollenvelden bekijken. In Lisse navigeer je naar pumpkin Factory voor het allerleukste uitje voor met de kids: bloemenplukken. Zelf je wildboeket bij elkaar scharrelen, wie wil dat niet?

Bij dit heerlijke stukje land kan je in de winter/ herfst terecht voor jawel, pompoenen, en in de zomer kan je heerlijk wilde bloemen plukken. Alle soorten bloemen, inheemse planten en kruiden.

Ook kan je er terecht voor honing – vers van het land, lokaal gemaakt.

De pluktuin is bij goed weer geopend, en twijfel je? Check dan even de socials van Pumpkin factory.

Akervoorderlaan 1, Lisse

Om het af te maken... naar het LAM museum Lisse

Wil je er een dagje van maken?

Combineer de pluktuin dan met een dagje naar het LAM museum in Lisse. In het prachtige gebouw op het landgoed van kasteel keukenhof vind je deze parel van een museum. Met in de zomer speciaal programma voor kids en net buiten het LAM museum vind je een ijscokar met 6 soorten ijs in onverwachte kleuren. Grijs ijs? Ja, het bestaat.