30 augustus 2017, door Maartje

Raising Wild

30 augustus 2017, door Maartje

Raising Wild

Wanneer je eenmaal in het badkledinggebeuren gedoken bent (jaja, rijkelijk laat in het seizoen, we know, óf is het juist heel erg op tijd?? Ha!), dan is er geen houden meer aan. Dus mocht je het flatterende maar misschien iets te blije Kortni Jeane nu niet wat voor je zijn, check dan deze: Rasing Wild.

Het badpakkenmerk is namelijk gespecialiseerd in, daar komt het, flatterende zwemkleding. Jawel, u keest het goed. Dat minuscule stofje dat ons iedere zomer weer op de kast jaagt en waar we het liefst een lekker wijde blouse overheen gooien (dé ultieme vakantietip overigens: altijd een aantal (mannen)overhemden in je tas; niks zo leuk als een nonchalant shirt losjes (open) over je zwemkleding. Opgeknoopt en opgerold staat-ie ook nog eens leuk op je shorts) op een flatterende manier? Raising Wild beloofd het niet alleen, ze doen het ook. Zelf gezien.

Barts-Boekje-wild rasing swim

De badpakken zijn ontworpen met 3 zaken in het achterhoofd: 1) hoe lijken die benen langer? 2) hoe lijkt de taille smaller? 3) hoe blijft één en ander toch comfortabel? Zo dus. Vooral de badpakken met het gat op de buik zijn prachtig (klinkt heftig maar probeer maar), en hoewel het merk deze - logisch - vooral in kleur promoot, mogen we graag voor de zwarte variant opteren. Heb je jaren lol van. Trust us. Bikini's zijn er overigens ook. Met een hoog broekje. Ook mooi.

En zoals het een mommy-brand (want dat wordt het toch snel wel) betaald, heeft Rasing Wild ook matching badpakken voor de mini in de aanbieding. Like. Nadeel? Jawel. Ook Raising Wild moet uit Amerika komen. Nogmaals: stop met het niet-investeren in zwemkleding: je hebt er jarenlang plezier van. Heus. Raising Wild

ps. De bovenste foto links is @notsomumsy, een heerlijk account om te volgen.