Frankrijk, Parijs12 augustus 2019, door Michel + Renske

Scandinavian design meets Italian Pizza: restaurant Malro in Parijs

Frankrijk, Parijs, 12 augustus 2019, door Michel + Renske

Scandinavian design meets Italian Pizza: restaurant Malro in Parijs

Scandinavian design meets Italian Pizza. Ofwel: restaurant Malro in Parijs. Terwijl we in Parijs door een rustig straatje liepen. (op weg naar Merci Concept Store - what else) kwamen we langs een restaurant waar we naar binnen móesten. Alleen al de looks, en de uitstraling van de zaken, zogen ons over de drempel. En dan ga je he, je bent aan 'het Barten' of niet. Wat we vonden? Restaurant Malro in Parijs mag blijven.

Restaurant Malro Parijs

Restaurant Malro Parijs

En dat vinden niet alleen wij: ook de locals zijn – zo blijkt – al tijden niet uit het sfeervolle restaurant weg te meppen. Eenmaal binnen zochten we een plekje tussen de Parijzenaren die er heerlijk aan hun lunch (met wijn – waarom is dat in Nederland toch nooit de modus geworden?); knappe jongen die daar geen honger (en dorst) van krijgt. En dus schoven we aan.
Het werd, in the end, niet de goedkoopste lunch die we ooit naar binnen schoven, maar wel een van de lekkerste én de gezelligste (die wijn he, die wijn). Een hele (!) goede optie is de pizza (ga voor die met truffel) in combinatie met de hummus. De porties zijn nogal mollig en delen mag: eerder genoemd is namelijk meer dan genoeg voor twee. En je wil nog meer zien (lees: proeven) van de stad, toch?
Snappen we, dus klik hier nog even verder: Barts Best of Parijs