26 augustus 2022, door Isa de Laat

Café Moos (lid van Fam. Goudvisch) is een ode aan de Amsterdamse kroeg

26 augustus 2022, door Isa de Laat

Café Moos (lid van Fam. Goudvisch) is een ode aan de Amsterdamse kroeg

Een ode aan de Amsterdamse kroeg, kijk daar worden we vrolijk van. Zo'n plekje waar het lekker toegankelijk is voor iedereen en knetter gezellig. We houden van een gezellig buurtcafé, waar ze weten hoe je een feestje moet bouwen. Vanaf september 2022 zit Café Moos in een prachtig hoekpand in de Spaarndammerbuurt.

 

Ook café Moos is lid van de bekende Fam. Goudvisch. Part of the horecafam dus, met familieleden (horecafamilieleden) als Arie, Bonnie en De Neef van Fred, staat café Moos voor de ‘ode aan de bruine kroeg’.

Café Moos

Café Moos

Voor eigenaar Joost Lebesque was het “een jongensdroom die uitkomt. Een gezellig buurtcafé, waar het elke dag een feestje is. Voor de buurt, de gasten en het personeel.” Zo Joost, daar is gesproken…

Moos is ’s ochtends je vriend voor een goede kop koffie, bij de lunch sluit je aan op het zonnige terras en in de avond gaat het los. Een uitgebreid diner staat je dan te wachten. Dat je een feestje kan bouwen bij Café Moos merk je pas echt op de vrijdagmiddag, hallo after work borrels.

Hoort natuurlijk een goede hap bij: het menu heeft typische bistrogerechten met Goudvisch klassiekers (yes, biefstuk en kippetje), maar ook eigen gerechten.

Neem plaats op de hoge zitplekken aan de bar, of op de lage zitplekken, en neem de Amsterdamse kroeg goed in je op.

Café Moos