Engeland29 april 2023, door Teun Tielen

Vakantie en liefde vieren bij Retreat East in het Engelse Suffolk

Engeland, 29 april 2023, door Teun Tielen

Vakantie en liefde vieren bij Retreat East in het Engelse Suffolk

We love love love het Engelse platteland. Elke keer dat we er komen steelt de countryside een extra stukje van ons hart. Het is dan ook niet voor niets dat we al regelmatig over de Cotswolds schreven. Maar er is méér dan de Cotswolds. Retreat East in het Engelse Suffolk verscheen onlangs op onze radar. Naast heerlijk vakantievieren kun je hier ook uitstekend de liefde vieren. Je kunt het terrein namelijk ook afhuren voor je bruiloft. Yes to love en yes to deze locatie.

Retreat East

Retreat East

Het 16e-eeuwse terrein waar vroeger koeien werden gehouden, is tegenwoordig een luxe farmstay waar je in je uppie of met een groep kunt verblijven. Slapen doe je er in barns of herdershutten met een lekker Engelse inrichting, Tikkeltje kneuterig, very cosy en met alles erop en eraan. Hemelbedden, open haarden en fijne keukens met SMEG koelkast. De overdosis krijtverf nemen we in Engeland, en ook echt alleen daar, voor lief. In het restaurant kun je elke dag aanschuiven voor een diner maar als je in de avond toch liever in je eigen barn kookt, sla dan vooral de afternoon tea niet over.

YES YES YES

YES YES YES

Wie denkt dat er op de boerderij niks te beleven valt heeft het mis. Of je nu ultiem wilt chillen of juist op zoek bent naar een adrenaline rush, Bij Retreat East kun je net zoveel uitvoeren als je zelf wilt. Als fietsen, yoga en nordic walking niet avontuurlijk genoeg voor je zijn kun je je uitleven met pijl en boog of met bijlen gooien. Perfect om stoom af te blazen en stress te releasen, al kan dat ook uitstekend in de spa of de gym. Wat er ook goed kan is feesten, voor een idyllische bruiloft ben je hier aan het juiste adres.

Retreat East